לכוווולם

ליסחן

New member
לכוווולם../images/Emo124.gif

אני רוצה קודם כל להודות לכל מי שהגיע (או תכנן הגיע) לערב של נצ"ר - היה לי כ ל כ ך כ י ף אתכם! תודו שהיה פשוט מדהים (צריך להקים זולה כזאת למדריכים בחווי"ה...). אני רוצה במיוחד להודות לאביטל, תניא, שרה, דפי, רפא, סיגל, שיר וכל מי שאני שוכחת - על התמיכה הרבה שקבלתי מכן בחצי-השעה-הראשונה של מצוקתי הנפשית... (יערה - בפעם הבאה בבקשה תכתבי על התחת: י ע ר ה). **הלאה** אני רוצה לנצל את הזדמנות זו להגיד לכל חברי השכב"ג - כל הכבוד! למקרה שלא שמתם לב, עברה כבר חצי שנה (פחות שבוע וחצי, בערך) ואני כל כך כל כך כל כך גאה בכולנו על כל מה שהיה עד כה... לכל צוותי ההדרכה, וספציפית: רינה, שני, שיר, אריאל, אדם, נועה, סרי, אריאל, שני, עדן, דוד, יוסף, סיגל, שרה, גלעד, מיכל, יונתן, דיוויד, אברי, איתי, נדיה, דפי, נועם, ורן (אם יש מישהו ששכחתי אז אני כל כך כל כך מצטערת) -----> אתם מדהימים! אני כל כך אוהבת את כולכם! אני כל כך גאה להדריך עם אנשים כל כך טובים...זה לא קל, אבל תראו לאן כבר הגענו! למזכירויות הצעירות (יוני, עדי, אנה, עמרי, אביטל, אריאל, רינת, שרון, יואב, רויטל, מירי, יוסף,יונתן, סיגל, דפי ושרה) -----> תודה על ההשקעה והמאמצים והיוזמה והאכפתיות ו ה כ ל!!! אין כמוכם! לצוות הטכני ולכל השייכים לשכבה הבוגרת - קבלו ח"ח וכ"כ על הכל! על ההתנדבויות, הנוכחות בפעולות, ועל עצם מי שאתם! בקיצור, אני רוצה להודות לכולם על ננהדרות שלכם, ואני רוצה לומר - ישר כח! שתהיה לנו עוד חצי שנה מדהימה!

למעלה