אז זהו, אני כל הזמן קורא את ההודעות כאן ואין ספק שאני מתחזק לאט לאט. ורציתי לשאול, האם בכל הכנסים שאתם מארגנים, באים גם אנשים דתיים (כיפה) או רק כאלו שיצאו במוצהר??? ובקיצער, מה עם האנוסים? שלכם - אני
אין לנו "כנסים". אנחנו מקיימים מפעם לפעם (בימי חג ומועד) מפגשי פורום אליהם מגיעים -בין היתר- גם כאלו המוגדרים כ"אנוסים". כפי שכתבה הדודה, אנחנו מוודאים קודם שלא מדובר כאן באיזשהו מרגל. אי לכך ובהתאם לזאת, אם ברצונך להתחיל להגיע למפגשים אתנו, אתה מתבקש לשלוח אליי בתיבת המסרים (או לתיבת המסרים של "צוות יוצאים בשאלה") את מספר הטלפון שלך על מנת שנוכל ליצור אתך קשר. ברוך בואך ובהצלחה
אני מגיע עם השטריימל. לאיזה גזע אתה משתייך? טיפ!!! אם אתה רוצה להסיר מעליך את החשדנות, אמור אחרי מילה במילה "בראשית ברא האדם את אלהים" וגם אם אתה כן מאמין באלהים, אתה בטח מבין שאלהים הכל יכול לא יעלב מאיזה נמלה כמונו.
מה אנחנו כלבים??? אבל אם כבר אתה שואל, אז אני מהגזע הנבחר (קול תורה לשעבר). בוגר אביעזר שפירא וחבריו (אם כאלו מחנכים מובן מאליו שאני יגיע לכאן) נקודה למחשבה בשבילם. טובבב אז ביי
תשמע חבוב,אני לא יודע מי נתן לך פס לעזוב את הבסיס, תעלה על מדי א´ ותחזור לבסיס,תפתח ת´גמרא ותחכה להוראות. אנחנו צריכים אדם כמוך בפנים. אתה תהייה המרגל שלנו בעולם התורה. KAPISH?. ואם לא אז צור קשר עם לייזר-בנתיים שב תאכל עוגת גבינה.(תן לו ביס שלא יהיה בכי...) (אני אוטוטו צריך לחדש את המלאי...)