לכוווווווווולם!

נעמצוק

New member
היי אני חדשה פה!!=]

שלום חברה מה קורה מתוקים שלעי?=]
אצלי הכול טויב!! אני חדשה פהה..
אז תשלחו לי מה שבא לכםם.. כי אני מתה על אגם המושלמת!!
ומלי לוי ההורסתתת!
אז מכוונה שנהנה ביחדדד!! א אוהבת המון מהון נעמצוק=]=]=]!
!

נעמצוק

New member
להדסי ומיכלוש!! מנעמי

ממצב מתוקות? איך זה פה בפורום? נהנות?? מיכלוש אני צריכה לדבר איתך על המועדונית?. חח איפה מצאתי לרשום את זהה..חחח אממ הדסי!! המבחן בחשבון עדיין לא הגיע אליי.. אבל הכי חשוב זה לדבר על אגמי!! יש לי תמונה מ100ממת שלה אז אני ישלח לך אותה אח"כ.. אוהבת המון המון נעמצוקקקק=]

k a b o o k

New member
ברוכה הבאה מאמי../images/Emo24.gif

אני יניב
מקווה שתהני כאן מותק

נעמצוק

New member
לכוווווווווולם!

אביחי.. לא הספקתי להכיר אותך ואתה כבר עוזב?! ככה? בלי כלום..א וווף!! מכוונה שתהנה בדרכה.. לאן שתפנה.. ותלך!!+]

k a b o o k

New member
כעעע.. תלמדיייי!!../images/Emo9.gif

כי חס וחלילה.. זה יכול להוביל לחסימה מיידית

חחחחח תנסי להסתכל בתמונה../images/Emo110.gif

ולהבין.. כל פעם שאת פותחת הודעה חדשה זה דוחק הודעות אחרות לעמודים יותר אחוריים.. תלמדי לשרשר לפי מה שיש בתמונה זה קל

natali2007

New member
חח אני יסביר לך כמו שמיכלולה מסטולה

תראי, שרשור זה הודעה על נושא אחד.. מסויים.. ואמורים לשרשר לשם רק דברים שקשורים לאותו נושא אם זה שרשור לא חשוב את יכולה לעשות נ"ש (ניצול שרשור) ובערך אם הבנת זה ככה חחח והנה תמונה שמסבירה איך משרשרים למרות שנראלי שכבר הבנת תסתכלי על התמונה שמיכלולה שלחה לך ותיראי עכשיו אם הבנת אותו!! מקווה שעזרתי לך אוהבת נטלי

נעמצוק

New member
לחופיתושששש!!

איזה מאמי!! תודה רבה רבה...לר אראיתי אתמול אהבה מעבר לפינה!!! נכון זה עצובב.. מה היה פחות או יותר!?

מה שהיה אתמול בפרק

הודיעו לדניאלה על מות אלונה והיא הודיה לשירלי ושירלי הודיעה לליאור... ואז היה כעבור 6 חודשים . ליאור לומד צלילה, שירלי סטודנטית לרפואה. ודניאלה ואמנון גרים יחד ומאושרים...זה מה שהיה פחות או יותר.. אהה שכחתי את גולן הוא עצבני בגלל הדיסק שלו ועדן מנסה לעזור לו...

למעלה