"לכודים בשחור"

בן תורא

New member
ראיתי את זה היום בפייסבוק ע"י חבר יוצא שעשה

לייק. באופן אינסטינקטיבי ידי נשלחה להקליק על הלייק כשברגע האחרון עצרתי ומנעתי מעצמי הרבה הרמות גבות.
 
פוסט חשוב מאוד, וכתוב מעולה.

וסוף סוף קיבלתי תמיכה לרעיון שלי, "ישיבה לחוזרים בשאלה" - תמיכה אינטנסיבית הרבה יותר באלו הרוצים לצאת לחופשי, מקווה מאוד שהזעקה תמצא את דרכה, ובסוף אכן יקומו מוסדות לתמיכה ביוצאים.
 

ELILYO

New member
נצלו את ההזדמנות

שלום חברים. אני שמח שהעלתם ביוזמתכם קישור לפוסט שלי. כולי תקווה שהנכתב ישמש כחומר הסברה ויעלה את המודעות לתופעה. לכן חשבתי להציע לכם לספר על התנסויותיכם במסגרת התגובות לפוסט. אומנם צריך להרשם, אבל אפשר לעשות זאת באופן אנונימי לגמריי. אני רוצה להדגיש שוב בפניכים שעצם קיומו של הפורום הזה שאתם פעילים בו, מבטא אמירה חזקה מאוד מעבר לכול התכנים הספציפים שאתם מעלים. מלכוד חברתי הוא תופעה שקשה להבחין בקיומה ביום יום ואף להסביר אותה להמונים ודווקא הצגת הפורום "חרדים בעל כורחם" מיצר המחשה אמיתית ונותן נוק-אווט לכול הכחשה. באופן כללי, אני אשמח ללמוד מהערותיכם וניתן גם לכתוב לי באופן אישי.
 
אולי זה אני שכתבתי את הפוסט?

כלומר במסגרת הזהירות והפחד מהצל של עצמינו, אני מעדיף ש"יגיד עליו רעו", שחבר מוכר יאשר שאתה בעצם אתה. ובוודאי החברים כאן יזהרו לא לחשוף פרטים אישיים בפני אי מי שהם לא בטוחים בזהותו.
 
פוסט חשוב

אכן, תופעת ה"חרדים בעל כורחם" מדגישה עד כמה המלכוד קשה אך במקביל גם מהווה בעייה קשה לציבוריות החרדית. תופעה זו מקעקעת את אמונתם המוחלטת בכך שלא חטאו ישראל אלא להתיר להם את העריות.
 

אגס 10

New member
למאמינים שום דבר לא יבלבל את האמונה

תסמכי עליהם שהם בטוחים במאה אחוז שגם החרדים בעל כרחם כל מטרתם ורצונם זה סקס ומין ותאוות. מתי מציאות בילבלה למאמינים משהו?
 
למעלה