הקוסמת הורודה
New member
לכהנא
החלטתי להעתיק ממך את הקונספט אבל כהרגלי בקודש לעשות את זה פומבי
את חברה נהדרת בתקופה האחרונה וגם קצת לפני היו לנו שיחות עמוקות
וגיליתי בך תכונות מאוד נאצלות ונהדרות
את חכמה מאוד יש בך אופטימיות קוסמית עם נגיעה של מציאותיות אבל לא יותר מידי הרי לא צריך לתת למציאות להרוס את גחלת התקווה .
יש הרבה דברים סופיים בעולם אבל הדברים הטובים באמת הם אינסופיים אצטט משפט של אהוד בנאי( ותודה לפייסבוק)
"יש גבול לייאוש אין גבול לתקווה
יש גבול לשנאה אין גבול לאהבה
יש גבול למציאות אין גבול לחלום
יש גבול למלחמות אין גבול לשלום"
אז את כהנא כל הדברים בורוד ( סגול או ורוד פוקסיה אם את מתעקשת).
את תמצית הטוב האנושי המזוקק והטהור והיופי הוא שאת לא מושלמת יש לך
מגרעות יש לך רגשות שליליים כמו לכולם אבל את לא נכנעת לזה וגם לא מבטלת את זה את פשוט בוחרת להיות הדברים האילו ולהמשיך להדליק את המשואה.
ובנימה אישית את בין היחידות שנפתחתי אליהן וסיפרתי להן לא רק את סיפור חיי אותו סיפרתי הרבה פעמים חשפתי גם כמה דברים מהארון של תכונות והתנהגויות שליליות שאני לא חושפת בפני אחרים ואת קיבלת את זה יפה מאוד בהקשבה וללא טיפת ביקורת רק הומור. אז כל הכבוד וזה רק מראה שאת מיוחדת כי אני לא חושפת דברים כאילו כל כך בקלות אפילו שהיו לי כבר שיחות אישיות עם חברות.
ו... בוקר טוב קבלי פרח ותודה על היותך
את לא תקבלי ממני אני אוהבת אותך כי אני לא אוהבת אף אחד
אבל בהחלט קיבלת הערכה שכלית מלאה מתובלת ברגש.
החלטתי להעתיק ממך את הקונספט אבל כהרגלי בקודש לעשות את זה פומבי
את חברה נהדרת בתקופה האחרונה וגם קצת לפני היו לנו שיחות עמוקות
וגיליתי בך תכונות מאוד נאצלות ונהדרות
את חכמה מאוד יש בך אופטימיות קוסמית עם נגיעה של מציאותיות אבל לא יותר מידי הרי לא צריך לתת למציאות להרוס את גחלת התקווה .
יש הרבה דברים סופיים בעולם אבל הדברים הטובים באמת הם אינסופיים אצטט משפט של אהוד בנאי( ותודה לפייסבוק)
"יש גבול לייאוש אין גבול לתקווה
יש גבול לשנאה אין גבול לאהבה
יש גבול למציאות אין גבול לחלום
יש גבול למלחמות אין גבול לשלום"
אז את כהנא כל הדברים בורוד ( סגול או ורוד פוקסיה אם את מתעקשת).
את תמצית הטוב האנושי המזוקק והטהור והיופי הוא שאת לא מושלמת יש לך
מגרעות יש לך רגשות שליליים כמו לכולם אבל את לא נכנעת לזה וגם לא מבטלת את זה את פשוט בוחרת להיות הדברים האילו ולהמשיך להדליק את המשואה.
ובנימה אישית את בין היחידות שנפתחתי אליהן וסיפרתי להן לא רק את סיפור חיי אותו סיפרתי הרבה פעמים חשפתי גם כמה דברים מהארון של תכונות והתנהגויות שליליות שאני לא חושפת בפני אחרים ואת קיבלת את זה יפה מאוד בהקשבה וללא טיפת ביקורת רק הומור. אז כל הכבוד וזה רק מראה שאת מיוחדת כי אני לא חושפת דברים כאילו כל כך בקלות אפילו שהיו לי כבר שיחות אישיות עם חברות.
ו... בוקר טוב קבלי פרח ותודה על היותך
את לא תקבלי ממני אני אוהבת אותך כי אני לא אוהבת אף אחד
אבל בהחלט קיבלת הערכה שכלית מלאה מתובלת ברגש.