לכהנא

לכהנא

החלטתי להעתיק ממך את הקונספט אבל כהרגלי בקודש לעשות את זה פומבי

את חברה נהדרת בתקופה האחרונה וגם קצת לפני היו לנו שיחות עמוקות

וגיליתי בך תכונות מאוד נאצלות ונהדרות

את חכמה מאוד יש בך אופטימיות קוסמית עם נגיעה של מציאותיות אבל לא יותר מידי הרי לא צריך לתת למציאות להרוס את גחלת התקווה .

יש הרבה דברים סופיים בעולם אבל הדברים הטובים באמת הם אינסופיים אצטט משפט של אהוד בנאי( ותודה לפייסבוק)

"יש גבול לייאוש אין גבול לתקווה
יש גבול לשנאה אין גבול לאהבה
יש גבול למציאות אין גבול לחלום
יש גבול למלחמות אין גבול לשלום"

אז את כהנא כל הדברים בורוד ( סגול או ורוד פוקסיה אם את מתעקשת).
את תמצית הטוב האנושי המזוקק והטהור והיופי הוא שאת לא מושלמת יש לך
מגרעות יש לך רגשות שליליים כמו לכולם אבל את לא נכנעת לזה וגם לא מבטלת את זה את פשוט בוחרת להיות הדברים האילו ולהמשיך להדליק את המשואה.

ובנימה אישית את בין היחידות שנפתחתי אליהן וסיפרתי להן לא רק את סיפור חיי אותו סיפרתי הרבה פעמים חשפתי גם כמה דברים מהארון של תכונות והתנהגויות שליליות שאני לא חושפת בפני אחרים ואת קיבלת את זה יפה מאוד בהקשבה וללא טיפת ביקורת רק הומור. אז כל הכבוד וזה רק מראה שאת מיוחדת כי אני לא חושפת דברים כאילו כל כך בקלות אפילו שהיו לי כבר שיחות אישיות עם חברות.

ו... בוקר טוב קבלי פרח ותודה על היותך
את לא תקבלי ממני אני אוהבת אותך כי אני לא אוהבת אף אחד
אבל בהחלט קיבלת הערכה שכלית מלאה מתובלת ברגש.

המלצה חמה

ולא בגלל שאני בוערת מחום מהריברסינג או וואטאבר
תסתכלי על אנימצית הפרח תתמקדי בכוונה שקיבלת את הפרח האינטרנטי הזה
( אם הוא היה אמיתי הייתי ממליצה להריח), תסתכלי בנצנוצים שבאנימציה במיוחד בנצנוצי הלבבות הכחולים בפינות תתמקדי בזה בהרגעות ולדעתי יש לזה פוטנציאל לפתוח את צ'אקרת הלב אנימציות מתנצנצות הן סוג של מדיטציה.
ו.... זהו מקווה שאין לך בעיה עם ורד סגול כמו אמנדה זה ורד ריפוי אבל הוא לא יעשה לך פריחה

תוספת

כי אני ערה ותמיד יש לי תוספות
כשהייתי קטנה היתה בחורה אחת בלבד שראיתי כמישהי שאני יכולה להרגיש קרובה אליה במידה שאם הייתי יכולה להכנס לעולם פלאות אותה הייתי לוקחת
החיים הוכיחו לי שהיא מדהימה וראויה לתואר אבל התרחקנו ולא מימשתי את הפנטזיה הזאת איתה ( כי היא גרה במקום אחר ואז היא חזרה לגור באיזור מגורי אבל היא עם ילד ועסוקה ולא עונה לפלאפון כמעט).
כרגע בחיי יש חברות שאני יכולה להרגיש איתן קרובות אבל לא מרגיש לי כמו לקחת אותן לעולם אגדות ( כמו שלוקחים מישהו לאי בודד רק יותר טוב) כרגע את המועמדת היחידה לכך שזה אומר שאני מרגישה נוח איתך פלוס פלוס

DOCTOR W H O

Member
מנהל
omg!!!!!!!!!

אני ראיתי את ההודעה וכולי באייפר מטורף (אחי תוהה למה אני מקפצצת בחדר בלי סיבה).
ההודעה שלך עשתה לי את היום!!!
ביחוד בזמן כזה שמערכת הרגשות שלי עם עצמי בעליות וירידות (ביחוד ירידות, אני מודה) לשמוע דבר שכזה זה פשוט גרם לי להיות שלולית.....(במובן הטוב!).
את חברה מדהימה, ואם תהיתי אי פעם אם אפשר למצוא חברות אמיתיות ברשת, ופחדתי שזה לא נכון, התבדתי בגדול.
את מיוחדת, אל תחשבי אחרת יקירה.
אני כן אגיד אוהבת, ואני אוהבת אותך המון:)

למעלה