לכבוש!!

שרוף

New member
לכבוש!!

אני רוצה לחזור בי מהדברים שכתבתי פה לגביך בהודעות האחרונות. לא נוח לי עם זה ואני מתנצל במלוא הרצינות.

*pank

New member
לכבוש יקר!

אני תמיד חרדה לשלומך ותמיד מאחלת לך רק בריאות ואושר.. ושכל הכדורים יחלפו מעל ראשך ולא יפגשו שום מטרה. פאנק שמתרשמת מקור הרוח שלך..

הסירי דאגה מלבך...... *pank !

חלפו מעל ראשי דברים יותר איומים מיריות - כאן הימין רק מברבר. אך תשכחי שאני ירושלמי ואין כמונו שיודעיםלעמוד בכל משימה - גם לאומית וגם אישית!

hreuven2

New member
לעריקים הכדורים שורקים רק בטלויזיה

ללוחמים מעל לראש ולעיתים בגופם. מי כמוני יודע

סייג לחוכמה - שתיקה!

היה היה חמור שהסתובב ביער ומצא עור של אריה, לבש החמור את עור האריה ובני אדם וחיות פחדו מפניו בסברם שאריה מלך החיות לפניהם, ראה החמור כי טוב, התמלא גאוה ובוז כלפי החיות פתח את פיו וגער בקול, שמע השועל את קול החמור ונוכח לדעת כי הקול קול חמור והידיים ידי אריה, צחק השועל ואמר לחמור: כל זמן ששתקת ולא פתחת את פיך חשבנו שאתה אריה, משפתחת את פיך ואמרת את דבריך נוכחנו לדעת שאתה חמור פשוט.

אבו-דני

New member
אולי תרהיב עוז ותתנצל בפני אריסטו?

אולי תתנצל לפני אריסטו ואז נקבלך למשפחת בני האדם? אבו ...שמוכן למחול בכל עת וגם תובע את עלבונם של אחרים

*pank

New member
תודה לאל שהתנצלת שרוף!

ברגע זה קראתי מה שכתבת ללכבוש ופשוט חשתי חולה. נקודה גדולה לזכותך שהתנצלת..פאנק

שרוף

New member
חיסכי ממני את הנקודות שלך

ואת המחלות שלך. אין אני נזקק להם. כפי שנאמר ``לא מדובשך ולא מעוקצך``

אבו-דני

New member
שרוף, הילדה באה אליך בתום לב..

שרוף מה קפץ עליך? הילדה באה אליך בתום לב ובנפש נקיה ואתה דוחה אותה בגסות? מה עובר עליך? אתה ממש רוצה שהיא תמתין ליום כיפור?.. יאללה רד מזה ...לא רק לגברים מותר לסלוח שרוף אתה יודע מה נאמר על זעם נשים? Hell hath (has) no fury like a woman scorned (-: שנחליף אישה בגבר? שלך האבו.....שמבין את זעמו של שרוף...אבל...מבקש שיחדל.

למעלה