לכבוש את ההר

דוריתבר

New member
לכבוש את ההר

אתה צודק, אבל בסה``כ שרון דפוק כמו כולם, כמו ברק וכל אלו שאין להם אומץ לצאת מהשטחים, המתנחלים לא אשמים שהם אדיוטים, הממשלה אחראית על הכל, פשוט צריך לצאת מהשטחים. ויש לי עוד הרבה להגיד, איך אפשר לכתוב ולשמוע דרך האי-מייל, זו פעם ראשונה שאני פה

דוריתצמחבר..

מכייון שהגעת לפה מהשמורה שאנו הקמנו לשמאלנים חשוכים שפג-תוקפם.. זאת-כתגבורת לטמטום הקבוע פה כלומר..הנפילה מההר אבקש אותך לשמור על כללי הנימוס כאן- לא אותו הדבר כמו בשמורה שלך כאן-לא מקללים מתנחלים כאן-סוגדים למרגלית הר-שפי ובועטים בהר-סגור.. בנתוש,או לא בנתוש ? מרק.

בוקר טוב .....דורית!

ראשית, אל תבהלי הימנים הקיצונים של הפורום, התייחסי הלם לפי האימרה ``כלב נובח אינו נושך``. שנית, המתנחלים אולי טמבלים אך הם מאוד מסוכנים כשאר הם חושבים שיוכלו לגרור אותנו למחלמה עבורם. לכתוב בפורום את יכולה, כמה שאתה רוצה. יאללה, לצאת מהשטחים ויפה שעה אחת קודם! (-:

שרוף

New member
לשמאל יש תכונה קבועה

להפליץ מפעם לפעם לתוך הפורום את המטומטם התורן שבא כרוח סערה מסריח עם מנטרות שמאלניות עלובות ושחוקות ונעלם כלעומת שבא. זוכר את הPUNK? יש לי הרגשה שהכבוש מגייס אותן (מעניין זה בדרך כלל נשים) כדי שיעזרו לו למסכן לאושש את משנתו העלובה והשחוקה עד דק.

אבו-דני

New member
שרוף כדרכו אש בשדה קוצים.....

בא לימין לעזור לברך ומקלל יצא כמו כל השוטים...

שרוף

New member
אתה רואה כמה אתה טועה

חכם מימון קטן שלי אני את הימין מתעב בדיוק כמו השמאל. קיצוניים מטורפים משני קצוות הקשת הפוליטית ובתווך הממסד שמנווט אותם בעזרת התקשורת המזוייפת לרצונותיו. אתה צריך עוד 30 נקודות ברמת הIQ שלך כדי להתחיל להבין אותי.

אבו-דני

New member
דורית אורחת רצויה....

דורית שלום, הגם שדיעותינו שונות..הגם שדרכינו חלוקות.. עצה צנועה לי אלייך...אל תגררי אחר הפראים מהשמאל בשפתם מתנחבלים..שוטים...טמבל וכ`..אם דרכך דרך התרבות נקיים דיון..אם לפראי המכנה עצמו נפילה מן ההר פנייך.. יהיה חבל..חבל על דרכך...חבל על דעתך...אבל מאמין אני שדרך התרבות תהה דרכך.. ברוכה הבאה שלך אבו-דני

שרוף

New member
אל תאמיני לו הוא טרנסויסט

יען כי למעלה הוא ימנן ולמטה הוא שמאלן בלי ביצים. מהשרוף שמרחם על האבו אהבל אה סליחה ענתר. האמיני לי את נופלת פה נפילה קשה בין הכבוש המטורף לבין האבו שלא ידע בדיוק את זהותו.

אבו-דני

New member
זיקית?..השרוף מנסה מזלו באנגלית?

השרוף חושק בתואר נכסף..איש ימני כותב את הגיגיו..ויוצא לו מוסולוני... משקיף למזרח בקנאה הנה סאדם..``אהלאן אחי`` אבו-דני את המוח על ``דמוקרטיה בלי ביצים``.. מבלבל את מוחנו, על חירויות של אנשים.. מבקש לעצור בעד חירותינו לשעבד את המסכנים... היושבים בארצותיהם עם חירויות ועוד עשירים.. אכן אוייבים קשים נלחמם על דעתם החופשיים.. יאלהה סאדם אחי אומר שרוף בוא לאפריקה יא מוסולוני.. שלך האבו......ששרוף הוכיח לו שה איי קיו שלו גבוה משלו...עמד על כסא

שרוף

New member
אבו אהבל ענתר. מה שהשרוף מבקש

זה להציל את מדינת ישראל.מישהו כתב באחד הפורומים כל האמצעים כשרים אז נכון כל האמצעים להציל את מדינת ישראל כשרים. מוסוליני סאדדאם באים ממוחך הקודח ואתה לא מתבייש להגן על משטר שעשה לתושבי דרום לבנון מעשה פשע ועקר אותם מכפרם וביתם. זה המשטר שאתה מגן עליו? אתה פאתטי עלוב ומסכן.האלילים שלך הם פושעי מלחמה ואתה מוסת עיי תעמולה יום יומית לא מסוגל לחשוב מטר קדימה. את זיבולי השכל שלך תמכור למישהו אחר. מהשרוף ששם עליך .......

שרוף-מה אתה מתרגז מהאבו..? B-)

דיעותיו כדעת הנקבה התורנית במיני הנכנסת מידי פעם לפורום אם ימנית-אז הוא ימני עם שמאלנית..אזי הוא שמאלה משריד ואם אין לה דיעה..אז הכי טוב מרק.

אבו-דני

New member
מרקי למדת לא רק לדבר אלא גם לירות?

Shoot! but aim first for goodnes sake קרא מה הוא מציע להן במיני...רוצה חצאית סקוטית? דווקא יתאים לך..בצבע הקוצים :)

resh0

New member
?????????

בסה``כ שרון דפוק כמו כולם, ברק וכל אלו שאין להם את האומץ להוציא את פלסטינאי ישראל מתחומי א``י. פלשתינאי ישראל לא אשמים שהם אידיוטים, הממשלה אחראית על הכל, פשוט צריך להוציא את פלשתינאי ישראל מישראל!

למעלה