``לכבוש את``: אני מאחל לך...

resh0

New member
``לכבוש את``: אני מאחל לך...

אני מאחל לך שיום אחד לאחר עבודה רבה ומאומצת תצליח להיות עמיד ולרכוש 2 מכוניות. האחת מרצדס נוצצת והשניה וולו מכובדת. אני מאחל לך שיהיה לך שכן ארס שכל בוקר ידפוק לך גם את מרצדס וגם את הוולו בחניה וגם יעשה לך אצבע משולשת כאשר אתה צופה במעשיו. אני מאחל לך שיום אחד תגיד לך אישתך שהשכן הציע הצעה מעולה! ``תנו לי את הוולו במתנה ואני מתחייב שלא לפגוע לכם עוד במרצדס``. אני מאחל לך שתתפה לעיסקה וללחץ של אישתך, שתיתן לו במתנה את הוולו ו.... שלמחרת בבוקר תגלה ששוב דפק לך את המרצדס ועשה לך אצבע משולשת... אני מאחל לך ששוב תגיד לך אישתך כי השכן הציע הצעה מעולה....

resh0

New member
לכן השכן עם הדוברמן דופק לך את

המכוניות. והם אפילו לא צריכים לנבוח...

resh0

New member
אבל אישתך רוצה לוותר על הוולו!

מה תעשה: תעיף אותה לכל הרוחות? ואולי תנסה לשכנע אותה כי דרך הכניעה היא לא הדרך הנכונה???

אבו-דני

New member
Resh0 ידידי התמשיך להשחית מילים

גם אם יודע שרפיון שיכלו לא יאפשר לך להגיע עדיו? שלך האבו......שמעביר לך מסר מתהילה

11a2

New member
אתה יודע ,

אני מכיר הרבה שהיו מוכנים להחליף את אישתם (-: אפילו בסוסיתא, יש כאלה שהיו מוסרים אותה בחינם, למי שיש מרצדס וולו,נדמה לי שהוא ערס לא קטן,

11a2

New member
מסור לה ד``ש, (-:

ואל תהיה מגעיל תן לה את המרצדס,

resh0

New member
אז אולי תשאל אותה???

למה היא חושבת שהפתרון הנכון הוא לוותר על הוולו? ניסית לשאול אותה? ואולי אמרת לה: ``יאללה שבי בשקט ותני לי לטפל בעניין``...

resh0

New member
ואתה יודע כמה אחים יש לארס???

ואני חשבתי שאף אחד לא יכול להתעסק איתך.... אז תוותר על הוולו, למה להתאמץ ולסבול? בעצם, אחד כמוך מסוגל לוותר גם על המרצדס....

למעלה