לכבוד .....

לכבוד .....

לכבוד הקיץ שאוטוטו אומר לנו שלום, לכבוד הסתיו הממשמש ובא, לכבוד הלילות שנעשים קרירים ועטופים, לכבוד השמיים שנהיים מעוננים ומלאי סוד (לפחות בירושלים...), לכבוד הריח של הגשם הראשון שיבוא, שיבוא, לכבוד הציפורים (או הנפשות...) הנודדות בעולם ומחפשות חום, לכבוד הימים הנוראים שכבר מזמן מזמן הם לא נוראים, לכבוד החגים שבפתח ונראים כפי שאנחנו רוצים שייראו, לכבוד עוד יום חדש ומלא הפתעות, לכבוד הפורום, היוצאים והנכנסים בו, ולכבוד זה שבמקרה נתקלתי בפורום, ושמחתי... קבלו נא את ברכתי (והצטרפותי...). אתם גדולים. כולם.

פנדיאני

New member
ברוך הבא

בדרך כלל אנשים שמתבוננים לא מחייכים, ולהיפך. הלוואי שתוכל תמיד לקיים את שניהם.

admor

New member
אתה תותח אתה הגדול מכולם

ספר לנו מאיפה באת ולמה שמחת לראות אותנו (או שזה אקדח?) מאיזה חוג מתי יצאת וכו' וכו'. והאם אתה חושב שאנחנו צריכים לפרסם בפורום את מקום הטיש.

R a c h e

New member
וגם לכבודך../images/Emo140.gif

ברוך אתה בהצטרפותך, מקווה שיערב לך ביננו.

uri80

New member
ודרך אגב, התמונה בכרטיס

מהיכן היא? מבריכת הקצינים?

מה פתאום

בריכת הקצינים. שם היינו כשהיינו נערים טרמפיסטים עם מפה, מימיה, כובע טמבל ורצון לטייל ולכבוש את כל הנחלים והמפלים האפשריים. (דרך אגב יש כמה בריכות קצינים סוריים בגולן: בעין עלמיין ליד אלמגור, בג'ילבון ובמשושים. בטח יש עוד כמה... חיו טוב הקצינים הסוריים) התמונה ממעיין מדהים, נסתר (וסודי קצת) ליד מעלה גמלא. כשתהיה באיזור "uri80", צור קשר לתדרוך "מקצועי" בנידון. אני מירושלים (גם במקור) אחרי שנים של כניסות חזיתיות בשאלות חשובות ויציאה שלווה בשאלה ובהתרת הספקות, אחרי שירות צבאי ארוך, מעניין ולצערי לא חד- פעמי (מיום ראשון הקרוב חודש מילואים בג'נין), אחרי טיולים בעולם, תואר ראשון במנהל עסקים וכולי ילד..... ולגבי הטיש - בתור דתי לאומי לשעבר היינו פעם ב... הולכים (שעה הליכה לכל צד) בהתלהבות לראות את גודל ויראת רוממות המעמד של טיש בועתי כלשהו במאה שערים (או: MY SHURIM), אבל אני מאמין שלא לזאת כוונתך אדמור, אני מבין כי הכוונה למפגשים מעניינים כאלה ואחרים, ואני - אין לי דעה להביע בעניין חוץ מאשר "מה שצריך לקרות - קורה" ואני דווקא בעד הכרה וירטואלית מינימלית לפחות, ואז יציאה לעולם המציאות ובכיף... מה עוד? בימים כאלו של לפני ה"ימים הנוראים" אני מחייך עוד יותר. אולי כאנטי-תזה לחודש ומשהו מכל אחת מהשנים "ההם" בהם הייתי יותר רציני מתמיד, יותר מפחד מההוא שכולם עשו אותו רע, יותר מבקש סליחה מכל דבר שזז חוץ מאני עצמי, יותר מתכנס בעצמי במקום לפרוח, לצמוח ולשמוח... אז שוב תודות על הברכות.

uri80

New member
כן, יש עוד כמה כאלו.

חיו טוב זה בלשון המעטה. "נסתר" אתה אומר? נסתר זה טוב. מעלה גמלא-אזכור.

שיר פרידה לקיץ

כבר לא האגסים ולא התפוחים ולא השזיפים ולא אבטיחים ולא המישמשים בלירה ושלושים, וסברס על הקרח וקח אחד לדרך. הקיץ הולך לו מחר מחרתיים מוכרח לוותר - בינתיים. כבר לא תריסים סגורים עד ארבע או יותר, ולא מרק פירות מתוך המקרר, ולא טיפת חוצפה לשכב על הרצפה או בתחתונים בלבד, לישון על המרבד. הקיץ הולך לו מחר מחרתיים... כבר לא מכנס קצר, כבר לא בסנדלים, כבר לא טיול בשרוולים מקופלים, ולא כפתור פתוח, שתכנס הרוח, מלמעלה ומלמטה... ולא שמלה של אתא. הקיץ הולך לו מחר מחרתיים... כבר לא זמזום של ממטרה מן החצר ולא כביסה לחה תלויה על הגדר, ולא שעת פטפוט מתחת עץ התות ולהחליף קצת כח בתוך כסא מרגוע. הקיץ הולך לו מחר מחרתיים...

למעלה