לכבוד

jefro

New member
לכבוד

הסיפור הגדול והתגובות של האחרים (ואני מדבר על הלילה ההזוי, ועל השרשור של הכוסית
...) החלטתי לפתוח עוד שרשור,ובו תגובתי. אני מזמין אותכם חברי היקרים (אני מקווה...) להצטרף אלי, ולומר- אתם פשטו הר של מפגרים!!! (הכוונה היא לגל ומתן) ולאהוד- יא כוסית!!! אני חושב שלנו, חניכי ומדריכי החטב"ם יש משימה חדשה- לתמוך באימבצילים שאיבדו את הכנרת (איך אפשר?!)... כמובן שהכול במסגרת הצחוקים והדחקות-אני לא רוצה להעליב אף אחד... אבל בכל זאת- כל הכבוד מתן וגל, נכנסתם לעשיריית ה-
ים!!!

ה טמבל

New member
היי!!!!

אני הייתי מודע שאני מאבד את הכנרת!!! אבל מתן החזיק את המפה ואמר שזה בסדר!! איך אמרנו שנקרא לו? "ה בור" אולי?

jefro

New member
אני

חושב שאולי כדאי, באופן אירוני, לקרוא לו מוח... סקר: איך נקרא למתן עקב השינוי הדרסטי בשמות שחל בפורום? כל אחד יכול להציע שם עד השעה 24:00.משעה זו ואילך לא יינתנו יותר אופציות לשמות. מחר בערב נקווה שמתן ירים את הכפפה ויחליף את שמו, ויבחר אחד מהשמות שיוצעו פה. ההצעה שלי היא חבורת כוח מוח חבר'ה, באמא שלכם שתפו פעולה, אין כמו לחץ חברתי... בהצלחה בהימורים, למנצח מובטח קפה ועוגה אצלי בבית.

MatanTyler

New member
מרים גם מרים

מרים לך בעיטה בתחת! (מתאפורית כמובן) אבל אני ימציא את השם הבכורה מחר!

jefro

New member
מתאפורה

זה ב-ט', ואתה רק מוכיח שאתה אנאלפבת... חוץ מזה, נראה אותך מוצא את התחת שלי, כי הבנתי שאתה נווט די גרוע (למעשה די חסר יכולות ניווט- מי יצליח לפספס את צומת האון ולהמשיך לחמת גדר?!
לפחות,אפשר לומר, לא הגעתם לירדן דרך דמשק...)

ה כוסית

New member
מי עירב אותך בכלל בוגד

אלעד, יש לי רק עצה אחת בשבילך, רוץ, רוץ כל עוד נפשך בך, כי בוגדים אצלינו לא זוכים לאריכות חיים, אני אמרתי לך לא להתערב, אני אמרתי, ואתה לא הקשבת, אני הזהרתי, ואתה לא שמעת, ובזאת אני מחריז עליך כבוגד נגד האומה, אז רוץ לך, כי אימפרית החסות לא תנום ולא תישן עד שנתפוס אותך בוגד, ואז נפעיל עליך את כל עוצמתינו האכזרית עד זוב דם. תוכל את הדיסה שבישלת לעצמך!!!!

jefro

New member
אהוד יא

חתיכת אפס!!! ברגע שתשלח בי חסות מהאימפריה שלנו אז החסות שנאמנות לי (יותר מחצי מהאימפריה) יחסלו אותך בפעולת קוחסו (מלשון קומנדו:) שתכננתי כבר מזמן למקרה ויהיו לך רעיונות מוזרים!!!
לא חבל על האימפריה שלנו? את מה שביננו בוא ונשמור ביננו, כי יש פה אימפריה שלמה בסכנה... חוץ מזה, אל תכחיש את זה שאתה בהחלט לוקה בחסר...("איך מאייתים משחקים?") בקיצור, אל תערב את החסות בעינייננו!

ה כוסית

New member
הופה הופה

מישהו קפץ קצת מעל הפופיק, שני דברים לי אליך, 1: כבר מזמן אין לך חסות נאמנות, כי אני שחדתי אותן מדשן,וגם קשהם היו נאמנות לך זה לא היה קרוב לרבע אימפריה, אז, בעסה. 2: שאלתי מאייתים משחקים בשביל הבדיחה, חיפשנו משחקי חשיבה כאילו, זה שהמוח הצנום שלך לא הבין את זה זאת בעיה שדורשת טיפול דחוף, נכון, אבל אני לא לוקה ב"חסר"

jefro

New member
אהוד,

אין לך מושג מה קורה עם האימפריה שלנו, ואין לך מושג מי, וכמה חסות נאמנות לי, ותאמין או לא אני יודע בדיוק את מי שיחדת, כי הגנרל ההוא הביא את הדשן הזה לקופה המשותפת של נאמני, אולי אתה לא יודע, אבל אחרי שנכבוש את העולם אני מתכוון לפתוח גרעין של חסות במבואות חרמון(אין להם גרעין, אז מצאתי שוק לא מנוצל של מאמינים...) ואל תתרץ את בורותך בכך שאתה מאשים את דימה המסכן... שנינו יודעים שאתה פתוחניק טמבל ומתוסכל!!! אבל בוא לא נמשיך את הויכוח הזה, כי הרבה חסות סומכות עלינו שנביא אותן לניצחון, בוא ונשמור את כעסינו ואת מרצינו לבוש, ולחביריו הרשעים שזוממים מזימות בבית הלבן!!!
בוא ונחסל את הרשע לפני המריבה על הירושה... ודרך אגב, שטיקתך זה ב-ת'...|
|אבל זה שאתה טיפש, לא אומר שאתה בלונדיני...

א ל ו ש ה

New member
אלעד, חבוב.....

תזהר ממני!!!! אל תקרא לחבורה שלנו מפגרים, טוב??????? סתם, חמוד...

jefro

New member
אלה

את לא מאיימת על אף אחד יא *%#@! סתם בובה, חולה עלייך

למעלה