לכבוד THE VAMPIRE KAIN

schizm

New member
לכבוד THE VAMPIRE KAIN

אשמח מאוד לקבל הוראות איך להזמין מחו''ל.. תודה מראש!

אוקיי...

אבל קודם כל אני צריך לדעת מה אתה מחפש, דמויות מהליין העכשווי של SW או דמויות שכבר אינן מיוצרות? שים לב שהסברו עובדים כך שכל שנה יוצאות כמה סדרות, וכל סדרה מיוצרת ומשווקת זמן קצר יחסית.

schizm

New member
הנה מה שאני מחפש..

יש המונים שאני רוצה אבל מספיק אפילו אם אתה תמצא את הארבע הראשונים ואני אהיה מאושר עד השמים.. darth vader mace windu -attack of the clones Plo Koon Yoda צ'ואי han solo Darth Tyranus boss nass boba fett senator palpatine Eeth Koth - Jedi Master Jedi Knight Army Lando Calrissian Zam Wesell Tusken Raider - Desert Sniper Dexter Jettster Endor Rebel Soldier Nikto Jedi Knight Shaak Ti - Jedi Master Senator Orn Free Ta Wat Tambor

המקום הכי טוב וזול להזמנה מהנט

הוא www.kbtoys.com זה רשת אמינה וזולה לצעצועים. כנס ללינק, ותתרשם מהמבחר. שים לב שיש להם מבצע, זוגות של דמויות מהסדרות החדשות ב-4.99 $ לזוג.... פחות מ-25 ש"ח לשתי דמויות!!! כדי להזמין אתה צריך : מבוגר + כרטיס אשראי + קח בחשבון שצריך לשלם משלוח, אז עדיף להזמין את כל הדמויות שאתה רוצה ביחד מאשר לחוד, ולשלם משלוח קולקטיבי. קניית דמויות מסדרות ישנות זה קצת יותר מסובך, אבל לא נורא...

בדיוק שמתי לב לזה בעצמי....

טעות שלא בדקתי את זה קודם... אני פשוט מזמין הכל לתא דואר שיש לי בניו יורק... אם כך לצערי, המקום הגדול השני לדמויות זה www.toysrus.com , והם שולחים לישראל אבל המלאי שלהם הוא כלום לעומת של KB... תן לי לחקור עוד קצת, ואני אחזור אליך... תמיד יש את eBay גם...

למעלה