לכבוד sh53 המתוקה...

לכבוד sh53 המתוקה...

לפני כמה זמן ביקרתי אצלי בבלוג ובקשת ממני להעלות רשוה שכתבתי כי ממש אהבת אותה..מה הכוונה איך מעלים את זה?

sh53

New member
הסבר בבקשה

CONTROL+C העתקת הטקסט הרצוי CONTROL+V הדבקת הטקסט ולנוחיותך
לדעת להקשיב לרגש ושהוא ינחה אותי. לא להתעלם מאינטואיציה ובטח לא מנורות אדומות. למצוא לפחות שניים או שלושה דברים משותפים לי ולאחרים שסובבים אותי. לא לצפות יותר מדי...לקבל ולהכיל. להיות אני ואולי קצת יותר טוב אפילו, אבל לא לזייף ולא לפחד להישאר לבד אם זה לא מתאים. לדעת להקשיב ולקלוט דברים מוצפנים...לזהות פוטנציאל..אבל לא לחכות יותר מדי שהפוטנציאל ימומש, להגיד תמיד מה מרגישים...ולא ללכת לישון כועסים. לא לפחד לאהוב, גם אם נפגענו בעבר... לדעת לפרגן ולתמוך ולהיות שם כשצריך. כן להוציא לאור את האהבה בלי חשבון לסביבה, להשתטות לרוב, לא לדפוק חשבון, לא לכעוס מדי,לא לשמור בבטן.. לחכות עד יעבור זעם ואז להתנצל כשצריך או לדעת לקבל התנצלות...
והכי חשוב להתחבק הרבה...
ועכשיו לתגובה שלי רגשות זה דבר מסובך. לפעמים אנו מתכוונים לטוב ועושים משהו טוב והצד השני מבין את זה בדיוק ההיפך, לפעמים אנו רוצים להיות קרוב והצד השני דווקא רוצה להיות רחוק, לפעמים אנחנו רוצים לדבר על הדברים שכואבים לנו והצד השני דווקא חושב שצריך לתת לזמן לעשות את שלו והוא יפתור את הבעיות ולא צריך להתעסק עם זה יותר מדיי, לפעמים הרבה אנשים בסביבה אומרים לנו משהו שהוא לטובתנו אבל הראש שלנו בכלל חושב אחרת ואנו חושבים שבכלל הם נגדנו ואנו (אחד) יודעים יותר טוב מה מתאים לנו (הם רבים). בקיצור - יש נורות אדומות בחיים, לפעמים אנו רואים אותן ולפעמים לא. לפעמים רגשות זה משהו שמתאים לאחד והוא מביע את עצמו הרבה, ולעומת זאת השני בדיוק ההפך סגור ומופנם - בקיצור הפכים של אנשים, כל אדם הוא בפני עצמו ואישיות שונה

למעלה