יש לי עיצה מעולה בשבילך,
תדפוק דום דום בראש, זה לא כואב רק קצת מרעיש, אם אתה רוצה להתחשב בשכנים שים משתיק קול אבל זה יעלה לך קצת יותר. אפשר לחשוב על כדורים, תפתח את הארון, תקח מכל הסוגים בבת אחת ותלך לישון, בבוקר אתה לא תקום, אבל תזכור שזה סיכון כי אולי לא תקח את הדברים הנכונים ואתה לא תמות, רק תתקרב למוות ואז תרקב בבית חולים סיעודי, עם צינורות שתקועים לך לתחת כי לא תוכל אפילו לקום לשרותים. אבל אולי יש בזה משהו נחמד שאחות בלונדינית נחמדה מחליפה לך טיטול אז אל תשלול את האפשרות הזאת. אתה יכול גם לעמוד על כביש ירושלים תל אביב ולהכנס באיזה רכב, תדע שזה קצת כואב האפשרות הזאת וגם אתה מלכלך את כבישי ארץ ישראל. אבל אחר כך, אולי יתנו לאמא שלך או לחבר טוב שלך, לדבר עליך בתשדיר של גלגלץ וכל יום לפני החדשות, ישמעו על מטאור 38 שנפל ככה ברגע אחד. ומה לגבי איזה חבל בחדר שלך? זאת אפשרות נחמדה, איטית וכואבת תמיד ענין אותי לדעת איך מישהו מסוגל פתאום להזיז את הכסא מהרגליים, מה הוא לא ראה בסרטים איך זה נראה? שהרגליים ככה תלויות באויר(תמיד לא הבנתי למה מראים רק תרגליים של אלה שמתאבדים בתליה ולא שמים תעדשה על הפרצוף.) בקיצור מטאור, זה החיים חרא, זבל, אנשים מטומטמים, רעים, רמאים, שקרנים, אינטרסנטים. מאמינים בשטויות, סוגדים לעצמם לזיונים או לכסף. אתה יכול לצאת מהמטריקס הזה, אין לי מושג לאיפה תכנס אולי יש מטריקס נוסף, אולי ישדרגו אותך וישלחו אותך חזרה אבל בתוך תוכנה מתקדמת יותר. מי יודע? או שאתה יכול בתוך כל החרא הזה להסתכל מסביב על כמה דברים מסוימים שבשבילם נטו אתה רוצה כן להיות פה, ואם זה אמיתי או לא, או נכון או יש או אין, זה לא משנה בכלל כי זה לא יעזור לך לחיות טוב יותר או אמיתי יותר. תשתדל לעשות טוב, לעצמך, לאנשים שסביבך תחפש אהבת אמת שתעזור לך לחיות את החיים שלך בצורה יפה יותר, וזהו. תגלה שאפשר להקים אי קטן, אי של שפיות , אי שיש בו דברים מסוימים שבשבילם אתה חי. ותראה שזה לא כך כך גרוע. והחיים יפים גם אםלא מחכים לאיזה משיח מפונטז שיבוא ויוציא אותך מכל הצרות והבעיות. אפשר לאמר את זה גם במילה אחת-תזרום! דרדסית.