לכבוד שבוע הספר. :)

shaharrr53

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

אתן מזכירות לי את הריבים שלי עם אחותי בפורומים

קראתי אותו אצלך...

והוא לא ברמה גבוהה, אין שם מילים מסובכות או שפה גבוהה שאף אחד לא מבין, ותאמיני לי, ניסיתי לקרוא כמה ספרים שפשוט לא הבנתי כמעט שום מילה, זה ממש לא הספר הזה. ברור שזה יחסי ואני קוראת המון וזה, אבל קשה הוא לא... כן, למי שקורא רק ג'ינג'י הוא באמת קשה. חחח אבל נו זה לא המצב! בכל מקרה, גם ממה שקראתי אני יכולה להגיד לך שיותר מדי קשה הוא לא.

נכון בשפה הוא לא קשה אבל,

מבחינת התוכן. קצת קשה להבין אותו, כי צריך להכנס לעולם כזה. בכל מקרה הוא ברמה לא נמוכה מידי אבל גם לא גבוהה שאי אפשר להבין.

בואי לרדיו...

תמר באתי עם הכאפיה שלי היום! (ואל תעני על זה פה אלה במסרים כי אנחנו מציפות אבל לי לא היה כוח לשלוח מסר חחח).

ספר טוב, יש לי אותו משבוע הספר הקודם.

למרות שניסיתי לקרוא את ההמשך והוא די גרוע :/

moomi123

New member
שלי../images/Emo176.gif

התמימים/הרלן קובן אל תגלה/הרלן קובן עוד מעט אני מתחילה לקרא את דיו נעלם של הרלן קובן

צ ש ט ש

New member
1984 של ג'ורג' אורוול

ספר קשה אבל טוב. ו'ספר טיסה' של קיציס ופרידמן XD אממ יש כמובן את הארי פוטר הנפלא..

עדן גפן

New member
../images/Emo190.gif|פיס|

צלה של הרוח- קרלוס רואים סאפון רומן אמריקאי- יונתן גפן אשה יקרה- יונתן גפן חומר טוב- יונתן גפן כל ספר אחר של יונתן ציפורים מתות שרות בסתר, ספר מעולה ולא זוכרת מי כתב. כנ"ל התפסן בשדה השיפון. ועוד רבים וטובים..

Cause I Broken

New member
לראות בעיינים עצומות

ספר מקסים שאני לא זוכרת את השם של מי שכתבה את הספר
מומלץ בחום[:

"להיות אני"-גלילה רון-פדר-עמיתP:../images/Emo219.gif

נו,הספר הזה נורא מדבר אליי *-*.

שומרת אחותי.

וואי, הוא ממש ממש טוב. חחח מהספרים שיש כמה קטעים שממש אהבתי ושנשמרו לי בזכרון בעלפ חח. מישהו לרוץ איתו כמובן, הספר הכי יפה בעולם!
ימי שלישי עם מורי ממש טוב... אלה בעיקרון. ילדי יום ראשון גם טוב למי שמתעניין... קראתי המון ספרים, כאילו, המון! באמת, פעם החלפתי שלוש פעמים בשבוע בספריה. בכל מקרה, אלה הכי טובים שיצא לי לקרוא בנתיים, ילדי יום ראשון פחות אבל הוא מעניין...

למעלה