לכבוד שבועות: מרק גבינה / רות יולס

אתי@

New member
לכבוד שבועות: מרק גבינה / רות יולס

מרק גבינה / רות יולס המרכיבים ל-4 מנות: 45 גרם חמאה 3 כפות בצל קצוץ 3 כפות גזר מגורד 4 כוסות מרק עוף (או בטעם עוף) צח 1/2 כפית אבקת חרדל 1/2 כפית פפריקה 1/2 כוס חלב קר 2 כפות קורנפלור כוס שמנת מתוקה כוס גבינת צ´דר או גד מלח ופלפל פטרוזיליה קצוצה לקישוט אופן ההכנה: ממיסים את החמאה. מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים על להבה נמוכה כעשר דקות. מוסיפים את המרק, החרדל, והפפריקה, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כרבע שעה. מערבבים לחוד את החלב והקורנפלור ויוצקים לתוך המרק תוך כדי ערבוב, בעוד המרק מתבשל על האש. מבשלים כחמש דקות. מוסיפים את השמנת והגבינה, ומערבבים עד שהגבינה נמסה. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה. בתאבון
 
למעלה