לכבוד: רב פלצן (מיל´) אבו

• פותח הנושא Abu
  • פורסם בתאריך

Abu

New member
לכבוד: רב פלצן (מיל´) אבו

הנדון: בקשתך לקבלת זימון נוסף חריג ליום שדה 1. קיבלתי פנייתך בבקשה לקבל זימון נוסף ליום שדה. 2. בדקתי המועלה בפנייתך, אך בהסתמך על מכלול הנתונים הקיימים ובהתאם לצרכי הצבא, אינני נעתרת לבקשתך. 3. ברצוני להביע הערכתי על פנייתך, ובטחוני כי תנצל המוטיבציה שהנך מפגין בכל יחידה בה תשובץ. 4. בברכת הצלחה, נירית מטלון, רב סרן ראש מדור קרציות הבהרות: המכתב היה צפוי. חבל רק שלקח להם שבועיים לכתוב אותו. הוא לא אומר כלום, כי לא כתוב בו כלום. כתוב שנירית הכניסה מספר זהות של אבו במחשב, ראתה שעשה יום סיירות, כתבה לא. לפיכך, בזאת מתחילה מלאכת הקרצוץ. האבו יציק כל עוד נפשו בו, יומם וליל, עד שיקבל את מבוקשו. ואם לא, אז לא. אין מה להפסיד. אטרף אבו. מי שיש לו רעיונות יצירתיים מוזמן לכתוב. מי שחושב שאבו צריך "לוותר כי אמרו לו לא", או "לסתום כי הוא הולך לקורס טייס", או שיש לו רחמים, סימפטיה, ורוצה להביע צער, שלא יכתוב כלום. שוב, רק מי שיש לו מה להוסיף על מנת לכלכל ולשכלל את מאמץ המלחמה של האבו בבירוקרטיה, ברס"ן מטלון, ובנגיד קליין, מוזמן לכתוב. תודה מראש.

nedved

New member
אבו תמשיך לנסות

יש לך עוד 19 ימים לגיוס אז תזדרז.... חוץ מזה ....אמרת תמיד שלפחות יענו לך. אז הנה ענו לך . כנראה אבו לא ישמש תקדים...ליום סיירות שני. אבל בכל זאת תנסה מי יודע---

Yoni 18

New member
אבו-נאום מוטיבציה ארוך+ הטפת מוסר

די יא פלצן! אתה מתגייס לטייס ראבאק! תפסיק כבר להבכיין! רוצה להתחלף איתי? "אוי אוי אוי...התקבלתי לטיס אז אני אאלץ לשהות לי עם כל הטייסים במועדוני טייסת ולאכול קוראסונים ולשתות קולה במזגן מול הטלויזיה, ואני לא אזכה לזחול בחול ובקוצים ולרוץ בבוץ, ולאכול טונה וזיתים ממנת קרב קפואה בליל חורף גשום באיזה יער בקיבינימאט עם כל שאר החי"רניקים... אוי לא!" אבו, תגיד תודה (בעיקר לעצמך) שהתקבלת לדבר שכולם חולמים עליו. ותכיר בזה שאתה פשוט טייס. יש כאלה שמתאימים לסיירות, יש כאלה שמתאימים לתותחנים, יש כאלה שמתאימים לנהיגה, ואתה מתאים לטיס. אני לא רואה איפה הבעיה בזה. עכשיו הוא יגיד לי "אני לא טייס, יש לי עוד קורס ארוך לפני הכנפיים" אבו, אותו דבר יהיה לך במסלול, וסיכוייך לסיים אותו בהצלחה לא גדולים מסיכוייך לסיים את הקורס. כל פעם אתה אומר לי "אל תחשוב שכולם בטיס כאלה מעולים, יש שם גם כמה חארות." יופי. ברור, אז מה? מה אתה חושב שבמטכ"ל ושלדג ומגלן וכו´ אין? תשאל את "נתי ה." הזה... אני במקרה מכיר שישה אנשים שאיתו עכשיו בטירונות של היחידה... תאמין לי שיש שם כמה נבלות שלא הייתי יוצא איתם גם למחנה של הצופים, שלא לדבר על מסלול של שנתיים. אבל אין מה לעשות. אני לא בא לטעון שאתה בהכרח לא מתאים גם לסיירות, אבל אני לא חושב שיש לך כ"כ על מה להצטער. אתה יודע שאתה מתאים למשהו לא פחות (אם לא יותר) טוב מזה. זהו. זה מה שהיה לי להגיד, ועכשיו פרקתי את אשר על ליבי. מצטער אם יש המון שגיאות אני טיפה עוד בהאנגאובר. אל תיקח ללב אתה יודע שנאי מחבב אותך ומקווה שיהיה לך טוב, וסך הכל הנאום המייגע הזה בא לעודד אותך יוני

ofirgaon

New member
נאום מעולה =)

אני תמיד אומר למי שלא מתקבל לטייס- "תראה, פשוט האישיות שלך לא מתאימה בדיוק להיות טייס, אולי האישיות שלך מתאימה בול להיות דובדבן, או מגלניסט". אז ככה- אבו, תראה, פשוט האישיות שלך מתאימה בול להיות טייס. ואתה צריך לבוא בהרגשה של אני-בטוח-שאני-אעבור-את-המסלול-הזה-ואז-אחתום-קבע-ואהיה-רמטכל. ככה אתה צריך לבוא לקורס טייס!

אושר מ

New member
אנשים תכניסו לכם טוב לראש. אי אפשר

אבל אי אפשר, להגיע למשהו יותר גבוה ממפקד ח"א מתוך ח"א. אין ולא יהיה אף פעם רמטכ"ל מתוך ח"א. טוב, אני סתם מעוצבנת.

ofirgaon

New member
למה לא?

אז מה, עדיף ללכת להיות בחיל שלישות? (לא שיש משהו רע עם חיל שלישות- והמבין יבין)

אושר מ

New member
למה כולכם רוצים להיות רמטכ"לים? אז

ככה. אי אפשר להיות רמטכ"ל מח"א כי צריך ניסיון בשטח. כלומר, קרבי. מכאן שגם מחיל השלישות אי אפשר.

ofirgaon

New member
רגע רגע רגע! את אומרת שקורס טייס לא

לא נחשב קרבי?! שטויות

ofirgaon

New member
זה

בלי קשר לזה שאני לא מסכים איתך זה לא מה שכתבת אז פעם הבאה תשתדלי לדייק יותר.. וחוץ מזה שזה שטויות.

naps

New member
בקשר לרמטכ"ל מחיל אוויר...

תקראו פה. זאת כתבה מבטאון חיל האוויר, גליון אפריל 2001. הקישור הוא לראיון עם דני חלוץ, מפקד חיל האוויר. בסוף יש גם שאלה בקשר לרמטכלות של אנשי ח"א. אורי.

דווקא לא הכי מדויק

אם הגעת כבר להיות מפקד חי"א אז אין סיכוי גדול שתהיה רמטכ"ל (למרות שמפקד חי"א דן חלוץ מתמודד על התפקיד לפי מיטב הבנתי). אבל ישנם קצינים בחי"א, שעוד בהיותם סא"לים או אל"מים עוברים לאחד הפיקודים כקציני קישור ראשיים (או תפקידים דומים) ואח"כ עוברים לתפקידי מטה שונים שאינם בהכרח קשורים באופן ישיר בכישורי חיל האויר שיש להם (אלא יותר בכישורים הפיקודיים). משם הם יכולים להתקדם לאלופי פיקוד ומשם הדרך לרמטכ"ל גם אפשרית בהחלט. בכל אופן לפי מיטב ידיעתי לא היה שום רמטכ"ל שהתחיל את דרכו בחי"א, אבל מה שאני אומר זה שזה בפירוש אפשרי. בתוך כ-10 עד 15 שנים יהיה רמטכ"ל שהחל את דרכו בחיל הים (והיה גם מפקד השייטת תוך כדי). אם אתם לא מאמינים לי רשמו לפניכם את השם "ע." (האות הראשונה של שמו הפרטי) ועוד 10-15 שנה תראו שצדקתי (כיום הוא תא"ל למי שסקרן).

טל עדתו

New member
מה כל אחד נהיה הרמטכל פתאום?

אני לא מבינה אותכם... מה כל אחד פה נהיה רמטכל?! מה עובר עליכם?! עוד לא התגייסת בכלל... ולעזאזל אתה מקורס טיס - מה הבעיה בידיוק?

Abu

New member
אמא יוני - קבלי ../images/Emo88.gif בראש

לכבוד- רס"ן נירית מטלון ד.צ. 01230 צה"ל הנדון: בקשה חוזרת לזימון ליום שדה מאשר בתודה קבלת מכתבך מיום 11/12/01. למרות "מכלול הנתונים הקיימים", "צרכי הצבא", ואף על פי שמכתבי זה יראה לך כחוצפה, אבקשך שוב להעתר לבקשתי ולזמן אותי ליום השדה הקרוב. הסיבות לבקשתי זו פורטו באריכות במכתבי הקודם. בכבוד רב, רב פלצן (מיל´) אבו נ.ב: "המזל נוטה חיבה לנועז" (דיוויד סטרלינג) הבהרות: אמא יוני. לאבו יש חלום. כל הנאום שנכתב מעלה, מוערך, נלקח לתשומת ליבו של אבו, אבל בעיקר נשמע בעבר. יותר מפעם אחת. טייס זה לא מה שאני רוצה. לא מעניין שזה חלום של אנשים אחרים, אבו לא הולך לקורס טייס בגלל שאנשים אחרים חולמים על זה. לפיכך, נכתב מראש שאין טעם לנסות לשכנע ההיפך. הצעות תורמות יתקבלו בברכה, כל השאר לא רלוונטי. שומע יאסר יא מניאק?? פוף.

fireman

New member
אבו הרגת אותי ../images/Emo13.gif

אני צריך לבקש מתפוז להוסיף לי קישור להודעות שלך משהו שירכז את כולן נקרא לזה הטור הסאטירי של אבו

Abu

New member
הא..

לא אל תעשה את זה אדון מנהל.. שלום הציבור הוא דאגתנו הראשונה, אפילו יותר מבטחון שדה. להזכירך, המטרה בשירות הצבאי היא להגן על אזרחי המדינה..

אז מה אם אמרו לך לא ????

הם תמיד אומרים לא בהתחלה אפילו כמה פעמים לדעתי תמשיך לנסות ולהיתקרצץ עד שתצא להם הנשמה והם לא יוכלו להגיד לך לא יותר. סיון

קרבי

New member
אבו, גם אני ניסיתי

ניסיתי לקבל זימון ליום סיירות, כי לא ידעתי למה אני פסול(משקפיים 2+), אז שלחתי להם מכתב, ובמכתב הם סירבו לי בנימוס. התקשרתי שוב ושוב למדור סיירות, ולחוליה הפסיכוטכנית, ודיברתי שם בערך עם כולם, עד שנעתרו לבקשתי-ואמרו לי למה אני לא מתאים... תתקשר למדור סיירות, ותבקש מהמזכירות המטומטמות שם לדבר עם האחראי על המדור, ותציק להם שוב ושוב עד שחשבון הטלפון ישבור את מחסום ה-10000. כשזה יקרה, תבוא למדור אישית, ותדרוש פיצוי.

למעלה