לכבוד רבני הרבנים...

• פותח הנושא סו
  • פורסם בתאריך

סו

New member
לכבוד רבני הרבנים...

הידעתם? אם את אישה נשואה ועושה מילואים שזה בעברית את ציונית לדעת רבנינו סליחה רבניהם את גם מה זה זנותית אי לכך ובהתאם לזאת ה-"רבנים" החליטו שאת אסורה לבעלך מעניין מאוד שאם אתה גבר נשוי עושה מילואים אף אחד לא חושב שאתה זין בהתנדבות למען המולדת רק הנשים נשארו בעמדת מוצא של כוס רבנים של מי אתם לעזאזל? ------------------------------------ אה ההסדרניקים הם מאוד מתחשבים בחיילות לא חבל עד שכבר מקבלים קצת סקס + גמרא אז ככה לא לתת להם להתגייס ביכלל שכחתי לציין שלמרות הייצר הם תמיד מתחשבים בכיפה היא בניחותא עוזבת אותם לפני שהם שולחים ידיים לחזייה מאוד מתחשבים כבר אמרתי? סו לפני שצה"ל מתחלק לשניים

אבו-דני

New member
סו מה בדיוק מציק לך את לא דתיה

ואם אמרו לך שאת אסורה על בעלך? אז מה? אז? אז הם אמרו.. ואני אומר לך שאת חייבת להיות רק איתי!! ולא עם בעלך אז? זה ישנה משהו מסדר יומך? ואם עשרים כלבים ינבחו ברחוב שלך אזי תתחילי ללמוד את שפת הנביחה? רדי מזה!! רבנים לא מעניינים את אלו שהם רחוקים משטויות של הדתיים.... שימעי את הזבל הזה באוזן אחת ו...לפח וחסל שלך האבו...מורה רבנים...אופס...נבוכים

סו

New member
לא דתיה מותר דמה.......?

אני אכן לא חייה לפני רב קוק או רב הוק חשבת על זה שהאיסור משפיע על הבעל???? ואם לבעל זה איכפת את זה לקחת בחשבון?? חברותי שכן התגייסו וכן חיות את הדת ו"משום מה" הצליחו לשמור על כבודן במאורת הפריצות דהיינו צה"ל <דרשו רבנים...< הן צריכות להבין ש מה?? שהן אצל רבניהן כוס הפקר? רק מתוך זה שאין להודעה הזו הרבה תגובות אני מסיקה המון על עד כמה גם לדתיים שבינכם כל היחס הכפול והאמביוולנטי לנשים לא באמת משמח אותכם אבל כמובן רבנים אמרו אז שצה"ל ישתנה ואם אפשר אז גם בית המשפט העליון... סו

אבו-דני

New member
סו יקירה לא מצליח להבין לא אותך

ולא את כל הבנות שמתרעמות על הרבנים המעניינים החתיכים והכריזמטיים מהרב עובדיה כי ימלוך ועד הרב שך כי ינשוך איך בדיוק פסיקה של איזה זקן סנילי יכולה כהוא זה לשנות את סדר יומך או לשנות כהוא זה את רשימת חברייך...אם מי מחברייך שייך למחנה מנשקי המזוזות אז כנראה שאת ראויה לו. בכל מקרה אולי תנסי שום לשנות את רוע הגזירה? יש לי חמסה מדליקה עוזרת בזיווגים מושכת אליי מלא חתיכות עם עקבים מומלץ גם לנשים שלך האבו...שצריך להחליף את הבטריה בחמסה......... הוא נותר לבד

עילג ברברי המנסה לחרוז - כמה פאתטי.

שנה, שנה את הגישה שלך בהודעות בפורום הזה אתה פאתטי... עלוב קיצוני ופרימיטיווי שכמוך...

וינטו

New member
תגיד עם מדע רפואה כזה מתקדם ../images/Emo28.gif

לא מצאו עדיין תרופה שתטפל בנכות המוחית הגזענית שלך?

סו

New member
וינטו ואוהבים

באתי מפורום שבו באמת מנסים להגיד משהו עם תוכן פה ושם אתם וינטו ואוהבים מאוד צודקים לצערי חבל שבפורום של נושא אקטואליה אי אפשר למצוא דיון בעניין שהעליתי תהנו מהפורום הזה אני מוותרת סו

סו

New member
תודה גידי אם כי יצא לי האוויר...

הספיק לי לשמוע את הרמטכל אומר שלא יגייסו נשואות למילואים יותר עם כיפה משובצת שכך פתאום התגלשה לו לפדחת היא בטח הייתה משובצרת לחגורה כל הזמן רק אני לא ראיתי ולא שמתי לב אז הלכתי להגיד ביי לצה"ל שידע להנות מהשירות שלי עד שהגיעו הרבנים

טקילה

New member
חבל שאת מתנשאת ../images/Emo42.gif

ומי צריך בכלל לכרוע ברך בפניך? גם אני חושבת שכל התהליך הוא עגום אבל בניגוד לך אני מעריכה שהצבא לא יכנע. דעות הרבנים במקרה זה כלל אינן מענינות אותי.

גידי@

New member
אבו שחכת שאותם רבנים סניליים הם

מכתיבים לרבים מדי הן את אורח החיים והיחס לעולם שמחוץ לגטו הדתי?

למעלה