לכבוד פורים הקרב...

קרניjack

New member
לכבוד פורים הקרב...

(למה אין עדיין אייקונים של פורים?
) אז מי שלא ראה מה שכתבתי לאהוד, אני כרגע בתקופה דיי עמוסה- אני נבחנת בתחילת אפריל לפסיכו ויוצא לי להיות מעט על המחשב...אז שאף אחד לא יחשוב שנטשתי, הפקרתי אוט מאסתי בפורום! ולכן-כרגע מי שצריך להפעיל את הפורום יותר מן הרגיל אלו אתם
פינת דובב את התמונה מדיי פעם, עידכונים וביקורות (מי למשל כבר צפה במלחמת האופל 3?)- אני מקווה (סומכת?) שתעשו את זה.
והשאלה האמיתית היא.....מה ערפדים מקבלים במשלוח מנות?
הכתבה העצובה בעובדה על הילד שקיבל משלוח מנות שהתפוצץ לו בפנים- ככל הנראה כי הוריו הם יהודיים משיחיים- למי שראה, העלתה בי רעיון הזויי לגבי הערפדים- האם זאת דרך טובה לחמן ערפד רע ולחסל אותו בפורים? האם באמת זה יועיל לקוטלי הערפדים (שלא חביבים על רובכם אני משערת אבל יש כאלה מיוחדים
) ?

קרניjack

New member
ומי שרוצה לדעת לגבי ניבים לפורים

אני רואה שיש הרבה שאלות ואולי לקראת פורים עוד מבקרים יכנסו לפורום... אפשר למצוא ב"אפקט" http://www.effectonline.co.il/ מי שמצא בחנויות אחרות מוזמן לכתוב כאן

בדנתמ

New member
ששש...

ביום שישי אני נוסע לת"א למפגש של עמותת הבלוז הישראלית אז חשבתי בדרך לעבור באפקט לקנות את הניבים. אל תגלי להם... אני רוצה שיישארו לי עד אז ולא ייגמר להם המלאי.

בדנתמ

New member
ואו מה הקטע בתורים האלה?

גם כשצלצלתי לאפקט לבדוק אם עוד נשארו להם ניבים, ענה לי מוכר בקול מבועת ואמר משהו בסגנון של: "אתה לא מבין מה הולך פה. יש לי פה איזה 200-300 אנשים שעומדים בתור ולא נותנים לי אפילו להגיע למדפים ולבדוק!"
יש לך את הטלפון של ה"זמיר טריקים" האלה במקרה? הם לא בדפי זהב...

בדנתמ

New member
בעצם יש אותם בדפי זהב...

אז החיפוש של אתמול היה בעייתי משהו

Pink Roses

New member
40 שקל!!!

והדבק נדפק לי כי לא עשיתי את זה מהר מספיק אז הם לא תפסו את הצורה של השן אז חזרתי וקניתי עוד דבק דנטלי כזה

Pink Roses

New member
יצא זבל ומגעיל

הציפייה לניבים מושלמות וההשקעה הלא קטנה הניבו תוצאות ממש מאכזבות עשיתי עם הדבק, יצאה לי תבנית "נחמדה" אבל כל הדבק הכחול היה גלוי, וכשניסיתי לגזום אותו הכל נהרס

בדנתמ

New member
אז למה רק אצלי הדבק הזה לא מתייבש?

כבר הפעם השניה שאני מנסה היום והוא לא מתייבש? הוא אמור בסוף להתייבש ולצאת קשיח כזה, נכון?

למעלה