לכבוד סבינו היקר בן 188888888

a-s-inv

New member
לכבוד סבינו היקר בן 188888888

אמרת מספר פעמים שאתה חייל בצבא קבע הייתי שמח לשמוע אם תוכל לומר בן כמה אתה מהי דרגתך והשכלתך? בתקוה שתענה על שאלתי מאחר שקיבלת למטה תשובה על שאלותיך אני מבקש משאר החברים אם ביכולתם לציית לי לא להתערב במה שהולך להתפתח כאן? זה אישי תודה מראש לך ולכם אגב,,,, התוספות של ה-8 זה משום שנתקעה לי האצבע ועוד לא לימדו אותי בישיבה איך למחוק איתכם הסליחה

bibi12

New member
מי אתה

שנציית לך ???????????? מי נתנך בכלל לשלוט פה ????????????? ואת מי שצריך לחנך זה אותך !!!!!!!!!!!!!!!!! למחשבה..........

ben188

New member
למפקד

א. אני רחוק מלהיות סבא (רק בן 23 לפני חודש - מזל טוב לי). ב. כניראה לא הבנת (שוב - סתם על תעלב) אני הייתי קצין בקבע היום אני אזרח וקצין שיריון במילואים. סגן בן מפקד מחלקת טנקי מרכבה 3 במיל` לפיקודך. אגב ה- 188 זו חטיבת השריון שהייתי בה בצבא. ג. היום אני מתכנת בחברת סטארט אפ קטנה בת``א. ד. אני מתנצל אם פגעתי בך. בסך הכל רציתי קצת תשובות. אל תדרדר להתנהגות ילדותית שוב. אם אתה אכן לפני גיוס (בגיל כזה אדם לא צריך לעבוד למחייתו - תלוי במצב כלכלי של המשפחה אבל בעיקרון) אז מזל טוב ובהצלחה. אני מקווה שתנצל את שנינותך לטובת הצבא ומדינת ישראל בכלל. בהצלחה !!!

a-s-inv

New member
סבבה אח,,,

שיחקת אותה בכמה מההודעות כותיק בקבע כך זה היה נשמע לכן הייתה לי שאלה קטנה שהייתה קצת מביכה אותך וכיוון שעכשיו זה לא אקטואלי נעזוב את זה בהצלחה

למעלה