לכבוד מר אורי רון,

Cade Foster

New member
לכבוד מר אורי רון,

מנהל מחלקת השיווק מטעם רשות השידור

אני פונה אליכם לאחר שסבל הנמשך מספר רב (מאוד) של שנים חצה הערב את גבולות הסבלנות שלי. אני באמת לא יודע באיזו פלנטה אתם חיים אבל כבר זמן רב שבו צוות השידור שלכם הכולל את יורם ארבל ודני נוימן הפך למושא ללעג בקרב חובבי הכדורגל בישראל. אני אמנם מעריך הומור מכל סוג שהוא אבל לא כשזה בא על חשבון חוויית הצפייה שלי. אז למקרה שבאמת לא נתקלתם באף תלונה, סטטוס פייסבוק או מערכון של בובה של לילה - הנני מוכן להציג בפניכם את מה שהציבור באמת חושב:
1. אנחנו לא מעוניינים לשמוע איזו נבחרת או קבוצה נראית טוב יותר אחרי דקה וחצי של משחק.
2. אנחנו לא מעוניינים לשמוע האם השופט צודק או טועה עוד טרם הוצג ולו הילוך חוזר אחד לרפואה הבוחן את האירוע.
3. אנחנו מרגישים שמזלזלים בנו כששדר שוגה בין 8 ל-18 פעמים בשידור בנוגע לזהות שחקן מסוים או לניתוח אירוע (דוגמה בולטת הייתה במהלך רבע גמר יורו 2012, כשיורם ארבל היה בערך היחיד בעולם שלא הצליח לראות שהפנדל של מונטוליבו הלך החוצה, וצעק "שער", כשקודם לכן קרא לשוער האיטלקי "פיירלואיג'י בופון" בערך 4 פעמים במהלך השידור. מדובר פה באחד השוערים המפורסמים בהיסטוריה והוא אפילו לא יודע את שמו הפרטי!!).
4. זה מקומם ומרתיח שהשידור מנוהל בצורה כל כך לא אובייקטיבית ומוטה כלפי הקבוצות המועדפות על צוות השידור. בולט במיוחד במשחקים של ברצלונה (ארבל) ובית"ר ירושלים (נוימן).
5. רמת הפרשנות, באופן כללי, מאוד מאוד נמוכה.
6. עצה שיווקית: בעבר שידר את משחקי המונדיאל וליגת העל עמית הורסקי, שעולה ברמתו על יורם ארבל. וזה בלשון המעטה. ולא, לא אכפת לנו שהוא ותיק וטבע את הביטוי "ככה לא בונים חומה". זה שייך לעבר. לגבי פרשן - באולפן ליגת האלופות של ערוץ הספורט התחילו השנה פיילוט שבו בסוף ובהפסקת המשחקים נותנים לשלושה פרשנים מתחילים/חובבים להביע דעתם על שהתרחש. בכל סשן כזה לפחות שניים מהם, אם לא כולם, עדיפים על דני נוימן. ולא, לא אכפת לנו שהוא היה שחקן עבר מפורסם. גם זה שייך לעבר.
7. לגבי נוימן - הכדור לא באמת נע מהר יותר בלילה. הייתי מעדיף שיחסכו ממני משפטים מביכים מסוג זה במהלך השידור.
8. לידיעתכם.

בברכה, ליאור.

SENT.

שומו

New member
לא יודע אם זה יעזור במשהו,

אבל זה מאוד משעשע

חוזר על הצעתי- להקים קבוצת פייסבוק

ולהקים מחאה למען המונדיאל , עוד מעט יהיה מאוחר כי הכל ייסגר.

לא משנה כמה המכתב שלך טוב, לא יתייחסו אליו אם הוא נשלח בצורה אישית.

Cade Foster

New member
אני לא חושב על זה

כמו שיגאל אמר למטה, משתינים עלינו בקשת בנושא הזה. מה שרציתי זה טיפה להחזיר להם על הלעג שלהם כלפינו. זה כאילו הם עושים בכוונה, לוקחים את השדר הכי גרוע בארץ ואת הפרשן הכי גרוע בארץ ושמים אותם ביחד.

borat1

New member
להגיד שאתה צודק זה אנדרסטייטמנט אבל

אני אישית, במרוצת השנים, נעשיתי פחות רגיש (על גבול האדיש) לשטויות שפרשנים ושדרים מסויימים פולטים במהלך השידור. אפילו כשמדובר בצוות סביר שלא כולל עלוקות כמו ארבל ונוימן, מעטים (מה זה מעטים? רק שגיא כהן באמת ובתמים שווה הקשבה ועצבים אם הוא פולט שטות) השדרים\פרשנים בארץ שיכולים להאיר את עיני לגבי משהו מעניין במשחק או בנקודה מסויימת שמלווה בפרשנות מעניינת.

לא חושב שמחאות או קבוצות כאלו ואחרות בפייסבוק יעזרו מול מאפיה שאיכות המוצר לצופים הוא הדבר האחרון שמעניין אותם. אני מציע שתלמדו להתעלם ולהתרכז במשחק. או אם זה לא אפשרי, תמיד אפשר לראות את השידור באינטרנט עם איזה שדר רוסי משעשע.

למעלה