לכבוד כניסת 2003

dj kaaza

New member
לכבוד כניסת 2003

שכל אחד ירשום את הפסיכודאלי שהכי אהב השנה.

MidNight Flame

New member
די עם השאלה הזו!

בלתי אפשרי לענות עליה! 2002 הייתה שנה ארוכה ומלאת טראנס! נראה לך שאני זוכר מה היה בתחילת השנה? נראה לך שגם אם אני אזכור אני אוכל להצביע על טראק אחד ספציפי?

DX Elad

New member
מייק יש לי דבר אחד להגיד לך

אוקיייי פליץ!!!!! מזאת אומרת היה כל כך הרבה טראנס השנה... אבל תמיד יש את היוצאי דופן! תמיד יש את היציאות המעולות האלה ולא עוד חרא של מסיבות... (דוגמא הבלאק ריינו הזה מ-טרמפאפו) אני לא בא ואומר מה היה הכי טוב השנה... אני בא ואומר ממה נהנתי הכי השנה... או במקרה הזה מה שמעתי הכי הרבה השנה :) קומפילצית הצ´ייל אוט Another Life בהחלט קופילציה מדהימה (חוץ מהטראק הראשון!) !! בעיקר אהבתי את Ofria - soul טראק 6, Cosma - We Are The Same (!) טראק 12 (סלחו לי אני אומר מזיכרון). כמו כן הדיסק המעולה של BLT - GOD IS LOVE בהחלט נהנתי... מ... חוץ מזה אני לא נזכר בעוד אולי הדיסק של Perplex (לא החדש) אבל אני לא זוכר בכלל אם הוא מהשנה :) פחחחחחחחח לילה טוב.....

DX Elad

New member
והטראק שהכי נהנתי ממנו השנה...

Space Cat & Elysium- Liquid Dub Connection

MidNight Flame

New member
א+ל+ע+ד!

אתה לא קיפוד! יא נסחף! אפשר לחשוב שאתה שמעת הרבה טראנס ב2002... חכה שאני אתן לך את הכמויות שיש אצלי - אתה לא תדע מאיפה זה מתחיל ואיפה זה נגמר! אתה תסתגר בחדר עם הטראנס והפרוטי לופס ואפילו חן לא תוציא אותך מזה!
אבל אתה יודע מה העיקר? שאתה לא קיפוד!

HooK

New member
Liquid Dub Connection

אחד הקטעים הכי מרגשים ששמעתי בחיים שלי... הוא משנה שעברה מתוך Life is.. שהוא הראשון לפני Another Life Another Life היה חרא של דיסק לעומת Life is.. שזה היה דיסק ענק כל קטע שם הוריד לי את הפיטמות למרק. חוזר שאף אחד לא אמר את זה פה אבל 2002 הייתה השנה עם ההכי הרבה טראנס בכל הזמנים..והכי חשוב - עם טונות של זבל. לא זוכר שנה שיצאה בה כל כך הרבה חרא של מוזיקה!

DX Elad

New member
כל כך צודק!

שמעתי 2 קטעים מ-Life Is ... אבל זה לא משנה את העובדה ש Another Life דיסק מדהיייים! כל כך הרבה זבל היה השנה.... כזה זבל שמייק כל הזמן מתלהב ממנו :) הרבה דיסקים עוצרי נשימה לא היו השנה... היו טובים... אבל בעיקר היה זבלל!

Mike A

New member
Life Is

עד שמצאתי אותו... היה אותו רק בחנות אחת מתוך 3 בבאר שבע ודווקא זאת הייתה החנות האחרונה שהלכתי אליה.

trancelover

New member
לא תמצאו משהו שיצא השנה, ומעל..

לפיוריטי לאיכות לסאונד המחשמל לאותנטיות לעבודה מושלמת על כל פרט קטן בתוך טראק ענק מושלם

אחלה שאלה לא מבינה מה העניין בכלל

younger brother-the finger עכשיו אם זה לא מ2002 שמישהו יעיז לקפוץ בראש נשבר הכוס! יום -טוב!

ELior

New member
יש הרבה מאודדדדד עם כבר נכון יותר

לישאול איזה דיסק הכי טוב השנה

trancelover

New member
דווקא לא חח

יצא רק שיט מאתיים אלף אלבומים וקומפילים ואיפים ויציאות של כל דיג´י מזדיין שאסף כמה אנר´ וחיבר.. כמעט הכל למטהההההההההההה איזו נפילה הרב בכלל בלי השקעה רצינית ו"העיקר להוציא" ולהתלהב, כמה שיותר וכמה שיותר מהר. סתם דוגמה, שמת לב אולי כמה טרקים ´ע"ש´ אסטריקס כבר מסוף שנה שעברה והשנה בשיא.. בלי סוף של שיט, שיט ושיט במקום שיעבוד בשקט לאט לאט על חומר טוב עם המון השקעה ורצינות, הוא כבר מסוף שנה שעברה התפוצצ עם איזה 200 טרקים והכל אותו זבל, בלי שום שנוי, משהו מיוחד, אותם סאונדים משעממים שרק מורידים ת´ערך של הטראנס ה´ארץ ישראלי´ פחח וזה למשל לעומת קוסמה(חוץ מזה שהמוסיקה שלו יוצאת דופן), שמוציא לאט לאט פה ושם עד שהאלבום החדש יצא, והאלבום אני כמעט בטוח, הולך ליהיות סוף ה ד ר ך !!!!!!!!!!!!!!!!!! נראה אם אני יוכל לשמוע אותו בימים הקרובים ויעדכנכם.

RiCh RaCh

New member
דווקא בגלל זה

שכל אחד ירשום ממה שהוא התלהב השנה לא את היחיד כי זה שאלה מאוד קשה

למעלה