לכבוד כיתה א'

meyravbh1

New member
לכבוד כיתה א'

כשבני התחיל כיתה א',הבטחתי לו עוגה לכבוד המאורע.נו,אז עברו שלושה חודשים,אנחנו לא קטנוניים... הרעיון היה ילדון בלונדיני חמוד,עם כיפה בוכרית גדולה,שדי נישבר לו כבר לקרוא והוא רוצה לחזור למשחקים שקורצים לו. ובסגירה-באטמן,שהוא כ"כ אוהב. העוגה נעשתה כולה (פרט לראש ולכיפה) בבצק לבן,וצבעתי אותה רק מבחוץ,כדי לחסוך מהם את צבעי מאכל. זו גם הסיבה שהעטלפים לבקנים. החמוד הקטן מיד הבין. אה-ונעזרתי בחוברת החדשה של טל צפריר ,"חגיגה במשהו" (לא זוכרת את השם המדויק).היה נחמד מאד. כמובן,הע/ארות תתקבלנה בברכה. שבוע טוב.

עוגה מאוד חמודה!

רק אני לא בטוחה עד כמה זה באמת חוסך צבע. אני תמיד בצביעה מוצאת את עצמי יורדת לחיי הצבע...

meyravbh1

New member
אצלי דווקא לא. כי כשאני

רוצה לקבל גוונים עזים,אני צריכה לשים כמות די גדולה של צבע (אולי הצבעים שלי לא משהו...),ובצביעה אני משתמשת ממש בטיפונת על קצה המכחול, וכשאין לי חשש מנזילות,אני גם מוהלת את הצבע במים לפני הצביעה,כך שכשיש לי שטח גדול,הצבע נמרח בקלות עם טיפל'ה צבע.(כמו באותיות על דופן העוגה)אני דווקא אוהבת עוגות צבועות.אני אוהבת את יכולת המשחק עם הגוונים. נדיר שאני משתמשת רק בצבע אחד לצביעה.(הפעם דווקא כן).

עוגה מתוקה, גם לי יש מעט בעיה עם המראה של

צביעה מעל ועוד יותר עם מראה הילדים אחרי שהם אוכלים בצק צבוע בשיטה זו
, אבל אם הילדים נהנו מה"ספק" ואת הרגשת שהשתמשת בפחות צבע אז נפלא!

net the jet

New member
עוגה מתוקה מאד. אני גם לא בטוחה לגבי הצבע..

נראה לי שבצביעת בצק מראש יש פחות.. בכל מקרה הרבה פעמים שהבצק צבוע מעל הוא "יורד" יותר כשבא למגע עם משהו רטוב ( אפילו כשאוכלים\מלקקים ) זה באמת קשה למדידה.

meyravbh1

New member
טוב,אז הילדים שלי נהנו מהספק...

אני בד"כ מרשה להם לאכול רק את הלבן-או את הצבוע.אם אני טועה,נעבור למשטר ה-"מותר רק לבן". כשיש מסיבה וכיו"ב,אז לא אכפת לי,כי זה מתחלק בין הרבה,אבל כשזה רק הם...אני צריכה לחיות עם המצפון שלי...

meyravbh1

New member
טוב,נו,אז לשמחתם של הילדים שלי אני קוראת את ה

האלו כשהמגש כבר ריק... בפעם הבאה נכבד את כל השכנים ודי.

למעלה