לכבוד יום-כיפור.

ליויה

New member
לכבוד יום-כיפור.

לפני הרבה הרבה שנים, היתה לי חברה שחשדתי בה שלקחה משהו שהיה יקר לי, ונעלם. היו לי סיבות טובות לשער שהיא עשתה את זה, אבל לא הוכחות. בשיחה איתה שאלתי אותה אם יש אפשרות שזו היא. זאת היתה השיחה האחרונה שלנו- היא טענה שאני מאשימה אותה- מה שנכון, למרות שבאמת רציתי להאמין שזו לא היא, וקיויתי שאחרי שנדבר העניין יסגר סופית ובאופן מוחלט, בין אם היא לקחה את זה, ובין אם לא. פרסתי פריסת שאלה מתוגברת, והתוצאות כל כך מבלבלות אותי, שאני לא מצליחה לפרש. אז אם מישהו מוכן להרים את הכפפה ולנסות בשבילי, אודה לו מעומק הלב. השאלה שנשאלה: האם ... לקחה את ... תוצאות פריסת השאלה: מיקום 1 - השטן מיקום 2 - אביר הגביעים מיקום 3 - אס הגביעים מיקום 4 - נער החרבות בסיס לתוצאה - אס החרבות סיכום ותוצאה - השוטה

רשף כשף

New member
היי ליויה

אני לא חסידה גדולה של שאלות כן ולא את רוצה במילה אחת לענות על פריסה של 6 קלפים? את יכולה לפרוס פריסת ניתוח קשר בין אישי לשאלה אם איקס ישרה איתך.

ליויה

New member
תודה.

זה באמת נראה לא אפשרי. כרגע אני נוטה להניח לנושא, גם עבר כל-כך הרבה זמן מאז. שנה טובה ושבוע טוב.

sagie.m

New member
קלף השוטה: אולי כדאי להניח לזה

בסופו של דבר קלף השוטה מסכם את הנושא מאד טוב. לעמים כשהוא יוצא כתשובה סופית הקלף די מעורפל, אולם כאן למרות והמצב נראה מורכב, התשובה, בכל אופן לי, די ברורה והיא: תניחי לזה. קלף השוטה עוסק בחופש וביכולת שלנו למצוא את אותו החופש ונראה לי שההתעסקות עם העניין עושה לך בדיוק ההיפך. תוציאי את זה ממך. לא משנה כמה או מה היא לקחה, ההתעסקות עם זה "עולה" לך יותר. בהצלחה, שגיא

למעלה