לכבוד יום חמישי

לולה 123

New member
לכבוד יום חמישי

נכון , גנבתי את זה מאחד המקומות שם קראתי , אבל הייתי חייבת , ממש חייבת , לחייך גם אתכם. ------------------------------------------------------------------ שתי בלונדיניות עובדות במחלקת הגינון של העירייה, אחת חופרת בורות והשניה מכסה אותם אחריה. בוקר אחד הן יצאו לעבודה, הגיעו לרחוב המיועד והתחילו, אחת חופרת בורות והשניה הולכת אחריה ומכסה אותם, הן עבדו במרץ עד שהגיעו לקצה הרחוב ואז עברו לצד השני והתחילו שוב. אחד מדיריי הרחוב שראה אותן עובדות בכזו חריצות היה המום מהעבודה המושקעת והמוקפדת של שתי הבלונדיניות, אבל הוא לא הבין מהות העבודה אז כשהן חלפו על פניו הוא ניגש לחופרת ושאל "תראי, אתן עובדות נהדר, אבל למה את חופרת והשניה הולכת אחרייך ומכסה?" הבלונדינית החופרת ניגבה את הזיעה ואמרה "נכון, זה נראה מוזר, אנחנו בד"כ צוות של 3 אבל היום האמצעית ששותלת את העצים הודיעה שהיא חולה..."

Master Stav

New member
בלונדינית מלידה ....

שאת רואה ציפור מתה על הריצפה ....לאן את מסתכלת ? ובמילים אחרות ....תוכיחי

לולה 123

New member
במיוחד בשבילך

איש אחד ראה בלונדינית עולה על כסא עם נעליים מלוכלכות כדי להחליף נורה. הוא אמר לה: "לפחות תשימי עיתון על הכסא!". הבלונדינית ענתה לו: "אין צורך, אני מגיעה גם ככה..."
<< אני מחייכת , החיים יפים והם עומדים להיות יפים עוד יותר ... >>

Master Stav

New member
מיקבץ מחומצן ...מלידה

שחורה ובלונדינית הולכת ברחוב. השחורה אומרת לבלונדינית תראי הנה ציפור מתה!! הבלונדינית מסתכלת לשמיים ואומרת איפה איפהה?!?! שתי בלונדיניות שוכבות על הדשא בלילה. האחת אומרת: "תגידי, איזה מקום יותר קרוב, לונדון, או הירח?" עונה לה השניה: "דההה! את רואה מפה את לונדון?!" שאלה: מה משותף לבלונדינית ולסלולרי במקלט? תשובה: לשניהם אין קליטה.. שאלה: מה ההבדל בין כלא לבין מח של בלונדינית? תשובה: בכלא יש הרבה יותר תאים... שתי בלונדניות הלכו לגן חיות אז בלונדינית אחת אומרת לשניה: אם את מנחשת כמה מטבעות יש לי בכיס אני נותנת לך את שלושתם... השניה אומרת לה: שתיים?...

לולה 123

New member
ואין כמו הבדיחה האולטימטיבית

בלונדינית מחכה בתור לרופא עם עוד 3 שנים. כדי להעביר את הזמן היא מתעניינת אצל שאר הפציינטיות מה הבעיה שלהן הראשונה אומרת - אני באתי בגלל האולקוס השניה אומרת - אני סובלת כבר כמה זמן ממיניסקוס השלישית אומרת - יש לי פריצת דיסקוס הבלונדינית חושבת לרגע ואומרת אני בכלל מצוננת אבל תודה , הקוס שלי בסדר.

למעלה