לכבוד השנה החדשה..

Reeloop

New member
לכבוד השנה החדשה..

חיברתי שיר D: לאיילת! לחן אהוד מנור!!!! בשנה הבאה, נשב על המרפסת ונספור ציפורים שמנמוכות בשנה הבאה היא כאן והיא צוהלת זו איילת עושה לי בושות עוד תראההההה עוד תראה היא שמנה שעושה פלי-יאאא בשנה בשנה הבאהההה עוד תראה עוד תראה כמה עוף היא תדלה בשנה בשנה הבאה טום טום טוםוםוםום כולם ביחד :D בשנה הבאה,אוריד קצת במשקל וארגיש בחורה רגילה!! טהטהטה בשנה הבאה אתפוס את אור בכח ואכריח אותו בנשיקה!!! נהנה וכולםםםםםםםם ביחד עם תוף מרים!!! עודדדדדדדדד תראההההה עוד תראה היא שמנה שעושה פלי-יאאא בשנה בשנה הבאהההה עוד תראה עוד תראה כמה עוף היא תדלה בשנה בשנה הבאה

Maskeye

New member
מנו באחד מרגעי השיא

מנו עכשיו אתה יכול לפרוש, שירים ישראליים לא מציגים אותך באור יפה :p

D Smiley

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא שמן יא דוב יא בטטה יא ענק!

Reeloop

New member
אנשים אתם חייבים -

לשיר את זה בקול רם לפי הלחן המקורי... רק כך תגיעו להטמעה מוחלטת של השיר הגאוני הזה! כולם ביחד! יש מצב שאני אעשה קליפ מזה! :> או איזה.. MP3 נחמד שכזה

Dj Sky

New member
מה שמצחיק זה

שהוא גם כותב וגם עושה כירוגרפיה ביחד טום טום טוםוםוםום כולם ביחד ביחד עם תוף מרים!!!

Reeloop

New member
כוריאוגרפיה D: זה אני!!!

כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן דאחחחחחחחחח מוחאק P:

למעלה