לכבוד השבת ++שאלון++

לכבוד השבת ++שאלון++

1.שם: 2.שם פרטי: 3.גיל: 4.תאריך: 5.מגורים: 6.יש חבר/ה? 7.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? 8.היה כיף? 9.מה היית לוקחת לאי בודד? 10.מי הבויז שלך? 11.מה את הכי אוהבת אצלו? 12.מה את הכי שונאת אצלו? 13.אם היו אומרים לך תבחרי לסלק אחד מהבויז את מי? 14.למה? 15.מה המאכל האהוב עליי? 16.מה השתייה האהובה עלייך? 17.מה את לובשת כרגע? 18.מה המילה הכי יפה שמרו לך בחיים? 19.התרגשת?מה עשית? 20.מי הבנות שהכי התחברת אלייהן הכי בפורום? 21.מי הכי יפה בפורום(ואל תגידו לי כולן)? 22.מי הכי מצחיקה? 23.מי הכי מפנטזת על הבנים? 24.מי הכי חמודה? 25.מי הכי קנאית? 26.מי הכי חופרת? 25.מי הכי קרציה?!?!? חחחחחחחח אתן אוהבות אותי??(זאת ספיר)

morg01

New member
עונהה

.שם: ורד 2.שם פרטי: ורדעע 3.גיל: 13 4.תאריך: 11ץ23 5.מגורים: פת 6.יש חבר/ה? לא 7.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? מממ.. 8.היה כיף? יאפ 9.מה היית לוקחת לאי בודד? את אושרי (אם הוא יהיה שלי) ן..משפחה ו..חח אנע עראפ 10.מי הבויז שלך? אוש חמיי 11.מה את הכי אוהבת אצלו? הכל פשוטט הכלל! לא רק היופי גם האופיי 12.מה את הכי שונאת אצלו? אני לא שונאת אצלו כלוםם 13.אם היו אומרים לך תבחרי לסלק אחד מהבויז את מי? אביחי =\ 14.למה? אני לא אוהבת אותו לאדעת למה =\ 15.מה המאכל האהוב עליי? עליך?! לאדעת חחח 16.מה השתייה האהובה עלייך? קולהה 17.מה את לובשת כרגע? ג'קט אדום מכנס שחור 18.מה המילה הכי יפה שמרו לך בחיים? ממ..לאדעת 19.התרגשת?מה עשית? ?!

עווננהה

1.שם: סנדרה 2.שם פרטי: סנדרה =/ 3.גיל: 13.5 4.תאריך: 16.6.92 5.מגורים: ר"ג 6.יש חבר/ה? לעע 7.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? לפני שנתיים בערך 8.היה כיף? נעים חחח 9.מה היית לוקחת לאי בודד? את הבית ואת אדם 10.מי הבויז שלך? - אדם הנסיך שלי - 11.מה את הכי אוהבת אצלו? אין מה יש ה-כ-ל 12.מה את הכי שונאת אצלו? כלום-כלום-כלום-כלום-כלום-כלום 13.אם היו אומרים לך תבחרי לסלק אחד מהבויז את מי? אוףף אפ'חד 14.למה? אמרתי אפ'חדדדד 15.מה המאכל האהוב עליי? עלייך? אין לי מושג 16.מה השתייה האהובה עלייך? קולה 17.מה את לובשת כרגע? פיג'מה 18.מה המילה הכי יפה שמרו לך בחיים? מאיפה לי אמרו לי הרבה 19.התרגשת?מה עשית? " " " " " 20.מי הבנות שהכי התחברת אלייהן הכי בפורום? מממ הרבה... אור נטלי שרין ליטל קורין ועוד מלאמלאאמלאאא 21.מי הכי יפה בפורום(ואל תגידו לי כולן)? כולן יפות חחח 22.מי הכי מצחיקה? כולן מצחיקות 23.מי הכי מפנטזת על הבנים? אממ כל הבנות שהיו בעבר בקומונה נשואות פלוס 24.מי הכי חמודה? כולן חמודות
25.מי הכי קנאית? קנאית? =/ 26.מי הכי חופרת? ממממממממממממממממממ 25.מי הכי קרציה?!?!? ממממממממממממממממממממ חחחחחחחח אתן אוהבות אותי??(זאת ספיר) אוהבות? חולותת עלייך יפה שליייי

hyhy2

New member
עונהה =]

1.שם:מור 2.שם פרטי:מור :/ 3.גיל:13 4.תאריך:9.1.1993=>>אחחח תאריך מושלםם!!שבו נפלו מלאכים מהשמיים!!=P 5.מגורים:ת"א 6.יש חבר/ה?נעע.. 7.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?לא הייתה חחח 8.היה כיף?...... 9.מה היית לוקחת לאי בודד?אממ פלאפוןןן משפחהה חחח דיסקים עם שירים חחח וזיהווו 10.מי הבויז שלך?יש שלושה עיקרים:אא"ש אדם אושרי ושרון!! 11.מה את הכי אוהבת אצלו?אממ אני אוהבת אצלםם הכללל הקולל שלהם המראהה העיניים והכללל 12.מה את הכי שונאת אצלו?כלוםםםםם... 13.אם היו אומרים לך תבחרי לסלק אחד מהבויז את מי?אממ אפחדדד.... הם מושלמים כולםםם 14.למה? 15.מה המאכל האהוב עליי?שניצל וגם פירה חחחחח 16.מה השתייה האהובה עלייך?ספרייט יאמיי =P 17.מה את לובשת כרגע?פיג'מה 18.מה המילה הכי יפה שמרו לך בחיים?מלא מחמאותת מושלמת יפיופה ועודד.. 19.התרגשת?מה עשית?התרגשתיייייייי אממ ונורא התלהבתייי שאר השאלות לא עניתי כי אני לא מכירה פה אפחת בפורום כמעט אז אני לא יכולה לענות סוריי אללה ביוששששששש

אני ../images/Emo13.gif

1.שם:לי 2.שם פרטי:לי חחח 3.גיל:תכף 14 4.תאריך:6.10 5.מגורים:ירושלים 6.יש חבר/ה?נואפ 7.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?לפני שנתיים 8.היה כיף?יאפ
9.מה היית לוקחת לאי בודד?אמפיש 10.מי הבויז שלך?אושיייי
11.מה את הכי אוהבת אצלו?הכללל 12.מה את הכי שונאת אצלו?אין דבר כזהה 13.אם היו אומרים לך תבחרי לסלק אחד מהבויז את מי?אפחדד! 14.למה?כי כולם מושלמיםם שם אחד אחדדד 15.מה המאכל האהוב עליי?נממ של סבתא 16.מה השתייה האהובה עלייך?קולהה 17.מה את לובשת כרגע?ג'ינס וחולצה חח 18.מה המילה הכי יפה שמרו לך בחיים?נממממ 19.התרגשת?מה עשית?נמממ 20.מי הבנות שהכי התחברת אלייהן הכי בפורום?אין כלכך
21.מי הכי יפה בפורום(ואל תגידו לי כולן)?לאדעת חחח 22.מי הכי מצחיקה?כולן שרוטות 23.מי הכי מפנטזת על הבנים?נממממ 24.מי הכי חמודה?אני
סתםם כולןןן 25.מי הכי קנאית?חח לאדעת 26.מי הכי חופרת?אפחת 25.מי הכי קרציה?!?!?אפחת חחחחחחחח אתן אוהבות אותי??ברור

Baruush

New member
שליי

1.שם: Baruush 2.שם פרטי: בר 3.גיל: חודש הבאא 13 ! 4.תאריך: 7.5.1993 5.מגורים: ת"א 6.יש חבר/ה? לאא.. :[ 7.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?- לא הייתהה :p 8.היה כיף?- לא יודעת =/ 9.מה היית לוקחת לאי בודד?- את אדם...! ומחשב :] 10.מי הבויז שלך? א-ד-ם! 11.מה את הכי אוהבת אצלו? הכל. יופי, אופי וכישרון. 12.מה את הכי שונאת אצלו? כלום! 13.אם היו אומרים לך תבחרי לסלק אחד מהבויז את מי? אפ'חד.. 14.למה? כי בלי מישו מהגיים בויז הם לא גיים בויז. 15.מה המאכל האהוב עליי? קרפ צרפתי, נראה ליי.. =/ 16.מה השתייה האהובה עלייך? מים! 17.מה את לובשת כרגע?מכנס חאקי כזה עם חולצה לבנה מהנסס.. 18.מה המילה הכי יפה שמרו לך בחיים?אני אוהב אותך..?! 19.התרגשת?מה עשית? הסמקתיי :] 20.מי הבנות שהכי התחברת אלייהן הכי בפורום? אממ.. כולן נחמדות. אני לא מכירה כמעט אפ'חד אז אני לא יכולה לענותת.. 21.מי הכי יפה בפורום(ואל תגידו לי כולן)?חח כולן! 22.מי הכי מצחיקה? -- 23.מי הכי מפנטזת על הבנים?-- 24.מי הכי חמודה?-- 25.מי הכי קנאית?-- 26.מי הכי חופרת?-- 25.מי הכי קרציה?!?!?-- חחחחחחחח אתן אוהבות אותי??(זאת ספיר) דההה!

עונההה=]

1.שם{משפחה} עזריאל 2.שם פרטי:פרלין 3.גיל:15 וחצי 4.תאריך:4.12.1990 5.מגורים:חיפה 6.יש חבר/ה?לא 7.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?גיל 14. 8.היה כיף?כן 9.מה היית לוקחת לאי בודד?את אדם חחח 10.מי הבויז שלך?א=ד=ם וגם שרונייי 11.מה את הכי אוהבת אצלו?קול, מראה, אישיות הכול!! 12.מה את הכי שונאת אצלו?אין משו שאני שונאת אצלווו הא מדהיםם! 13.אם היו אומרים לך תבחרי לסלק אחד מהבויז את מי?אפחדד הייתי מסלקת את עצמי ולא אותםם 14.למה?כי הם החמיישיהההה הכי מדהימה בארץץ! 15.מה המאכל האהוב עליי?פסטהה 16.מה השתייה האהובה עלייך?ספרייט 17.מה את לובשת כרגע?פיג'מה 18.מה המילה הכי יפה שאמרו לך בחיים?שאני הכי מקסימה שיש חח ושאוהבים אותי. 19.התרגשת?מה עשית?הסמקתי..

yafit93

New member
עונההה

1.שם: יפית 2.שם פרטי: יפיופה 3.גיל: עוד חודש וחצי 15 4.תאריך: 14.5 5.מגורים: עכו 6.יש חבר/ה? כןן 7.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? אמ... 8.היה כיף? כןן 9.מה היית לוקחת לאי בודד? בגד ים 10.מי הבויז שלך? שרוניייי 11.מה את הכי אוהבת אצלו? הכללל מושלםם 12.מה את הכי שונאת אצלו? כלוםםם 13.אם היו אומרים לך תבחרי לסלק אחד מהבויז את מי? אף 1 הם משלימים אחד ת'שני 14.למה? ככה 15.מה המאכל האהוב עליי? פיצהה 16.מה השתייה האהובה עלייך? קולהה 17.מה את לובשת כרגע? פיג'מה 18.מה המילה הכי יפה שמרו לך בחיים? אמרו לי הרבה מילים יפות 19.התרגשת?מה עשית? הסמקתי וגם בכיתי פעם מאושר חחח 20.מי הבנות שהכי התחברת אלייהן הכי בפורום? ירדן לוגסי וסנדיי 21.מי הכי יפה בפורום(ואל תגידו לי כולן)? ירדני כפרה עלייה 22.מי הכי מצחיקה? כולןן 23.מי הכי מפנטזת על הבנים? חח בואו נודה שכולנוו 24.מי הכי חמודה? כולןן 25.מי הכי קנאית? לא'דעת 26.מי הכי חופרת? אף 1 25.מי הכי קרציה?!?!? אף 1 חחחחחחחח אתן אוהבות אותי??(זאת ספיר) חולה עלייךךךך

אני עונהנהנהנהנה....

1.שם:אורטל 2.שם פרטי:פדידה 3.גיל:13 ושבועיים חח.! 4.תאריך:18.3.93 5.מגורים:אשדוד 6.יש חבר/ה?כן! 7.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?צרפתית עוד לא!!!בפה:ששיחקתי אמת חובה! 8.היה כיף?חח לא כי אני לא אוהבת אותו! 9.מה היית לוקחת לאי בודד?את נולי! 10.מי הבויז שלך?נולי (שרון) 11.מה את הכי אוהבת אצלו?את הכללל! 12.מה את הכי שונאת אצלו?כלום אבל קצת את האף! 13.אם היו אומרים לך תבחרי לסלק אחד מהבויז את מי?אף אחד כולם מושלמיםםםם! 14.למה?ממ..ככה! 15.מה המאכל האהוב עליי?פיצה! 16.מה השתייה האהובה עלייך?קולה משמין חחח! 17.מה את לובשת כרגע?גי'נס,וקפוצון כחול חום! 18.מה המילה הכי יפה שמרו לך בחיים?אני אוהב אותך! 19.התרגשת?מה עשית?לא עשיתי כלום אבל הרגשתי כיף!

עונה

1.שם:ספיר 2.שם פרטי:שושנה 3.גיל:15 וחצי 4.תאריך:2.12 5.מגורים:ת"א 6.יש חבר/ה?לא 7.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?גיל 14 8.היה כיף?מאוד 9.מה היית לוקחת לאי בודד?את הפלא 10.מי הבויז שלך?אושרי 11.מה את הכי אוהבת אצלו?את החיוך ואת המבט 12.מה את הכי שונאת אצלו?את הפוזות 13.אם היו אומרים לך תבחרי לסלק אחד מהבויז את מי?אממ אפחד 14.למה?כי הם מושלמים יחד 15.מה המאכל האהוב עליי?שניצל עם פירה 16.מה השתייה האהובה עלייך?נסטי וקולה 17.מה את לובשת כרגע?פיגמה 18.מה המילה הכי יפה שמרו לך בחיים?את חשובה לי 19.התרגשת?מה עשית?אמממ הסמקתי 20.מי הבנות שהכי התחברת אלייהן הכי בפורום?בר אורטל נוי סנדרה כריסטינה דורין..ויש עוד 21.מי הכי יפה בפורום(ואל תגידו לי כולן)?אממ בר נוי אורטל ואדר 22.מי הכי מצחיקה?ברר חחחחחחחח 23.מי הכי מפנטזת על הבנים?אורטלל 24.מי הכי חמודה?דורין 25.מי הכי קנאית?אמממ 26.מי הכי חופרת?חן 25.מי הכי קרציה?!?!?חן

אניי עונהה =) אני עונהה=) חיחיחי

1.שם:תהילהה חמי(חיפי) 2.שם פרטי:נווו רשמתיי לכםם עודד הפעםם?!?!? 3.גיל:14 וחצי 4.תאריך:3.3========>>תאריךךך בנזונהה צ'קים מזומןן יתקבלל בברכה 5.מגורים:איפה אני גרה??? בבאר שסעע.....עיר ללאא חיים 6.יש חבר/ה?לא...אבלל מאוהבת עד הלב...סמעקקק 7.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?בכיתה ו' 8.היה כיף?בטחחחחחחח בארורר=) 9.מה היית לוקחת לאי בודד? את דין....כוס אמא שלוו חרא אני יקח אותו....ההיתי לוקחת איתי אתת אושרייי מדורהה יענה על המושלםם..... 10.מי הבויז שלך? אושריי חמיי כפרעליוווו 11.מה את הכי אוהבת אצלו?ה=כ=ל 12.מה את הכי שונאת אצלו?כ=ל=ו=ם=ם=ם=ם=ם 13.אם היו אומרים לך תבחרי לסלק אחד מהבויז את מי?אפחדדדדדד ממשש אפחדד 14.למה?כי כולם חמודים שיכפרעלל המושלמיםם האלעה 15.מה המאכל האהוב עליי?ממ...מקרונים בלינצ'ק 16.מה השתייה האהובה עלייך?קולה-מים 17.מה את לובשת כרגע?מממ.....תחתונים חזיה מכנס שחור צמודד חולצה ורודה גופיה ועלי פוך 18.מה המילה הכי יפה שמרו לך בחיים? שאני יאפההההה..אמרו מליון פעם 19.התרגשת?מה עשית?לא התרגשתי כי זה לא פעם ראשונה חיחיחיח 20.מי הבנות שהכי התחברת אלייהן הכי בפורום? חח כולםם חמודותת מתה על כולם 21.מי הכי יפה בפורום(ואל תגידו לי כולן)?מממ...חחח אני חייבת להגיד כי כולםם יאפותתת 22.מי הכי מצחיקה? תצחיקו אותי ואז אני יגיד לכם.. 23.מי הכי מפנטזת על הבנים? א=נ=י א=נ=י ו=ש=ו=ב א=נ=י 24.מי הכי חמודה?אנייייייייי מזה השאלה הזאתת 25.מי הכי קנאית?קנאית לבנים??גם אני.. 26.מי הכי חופרת? המורהה שליי 25.מי הכי קרציה?!?!? הקרציהה חחחחחחחח אתן אוהבות אותי??(זאת ספיר) בטחחחחחחחחחח בארורר ולשיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שליייייייייייייייייי http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=160279

למעלה