לכבוד הקיץ שהגיע...

KarinDi

New member
לכבוד הקיץ שהגיע...

בחוץ הטמפרטורות עולות, בפנים המאוורר לא מונע ממני להזיע ובים?! הים מתמלא באלפי תיכוניסטים שיוצאים היום לחופשה!!! אז מה הדבר הכי מקורי שעשיתם בחופש הגדול בתור תיכוניסטים? לאלו שעדיין תיכוניסטים ולאלו שלא- מה הייתם הכי רוצים לעשות בחופש הזה?! שיהיה חופש מדהים לכולם!

g and n

New member
אני זוכרת

כשהייתי תוכניסטית, עבדתי ברפת ומאוד אהבתי את זה... הייתי בפסטיבל בחוף צמח וראיתי את ה"ג'ינג'יות" (ז"ל), אביב גפן בתחילת דרכו (שיבדל לחיים ארוכים...) ועוד מלא להקות,באותו פסטיבל חוויתי את הנשיקה הראשונה שלי עם הבחור הכי חתיך שהגיע לבקר מישהו מהחבר'ה שלי היישר מארה"ב מבטי הקינאה של הבנות צרובות לי היטב במוחי עד היום... לא עשיתי שום דבר מקורי אני רק זוכרת שלא היו לי יותר מדיי מחשבות על ההשלחות של כל מיניי דברים שעשיתי הייתי יותר ספונטנית. מה הייתי רוצה לעשות בחופש הזה? להיות בחופש...

KarinDi

New member
החופש שלי

נראה לי שהדבר הכי מקורי שעשיתי בחופשים בתיכון היה לארגן קייטנה, אצל הוריי בבית. אספתי כמה ילדים מהשכונה וכל יום עשינו הפעלות בנושא אחר: יום יצירה, יום בישול, יום תיאטרון וכו. הייתה הענות גדולה ואותם ילדים חזרו אליי במשך 3 שנים. בחופש אחר עברתי לגור אצל חברה לכמה ימים (לדי הרבה ימים)- זו הייתה ממש חוויה, וכמובן הייתי עושה המון יצירה. אני זוכר במיוחד שנה אחת שהכנתי קופסה לכל הפתקים שאספתי בשיעורים של אותה שנה- עטפתי את הקופסה במיליון חתיכות של קומיקס "זבנג". בטח היא עוד קיימת איפשהו אצל ההורים. השנה, יש לי קצת חופש, אני מתכננת לנצל אותי ליצירה וגם לגיחה לחו"ל. הכי הייתי רוצה והכי ממליצה- לנצל כל חופש כדי ללמוד משהו חדש (נגינה, שפה, יצירה, בישול, ג'אגלינג, יוגה...) או לעשות איזשהו שינוי (לעצב את החדר, לשנות סגנון לבוש). אני משתדלת כל חופש לעשות לפחות אחד מהם, לצערי, לא תמיד מצליחה...

אפרופו שפה...

תלמדי יפנית וכך לא תבהלי שכותב לך יפנית בפוסט
)

KarinDi

New member
כנראה

שזה בדם, למרות שזה לא ממש מתבטא במקצוע (מה שאני לומדת נמצא באיזשהו תפר בין חינוך לטיפול...אני בדיוק מתחבטת בשאלות של איפה אני בין שני התחומים, נגעת בנקודה רגישה :) ואני חושבת שעניין הקייטנות התחיל אפילו לפני התיכון. אני שוקלת לארגן עכשיו משהו לילדים במושב, חבל שאין לי את אותן אנרגיות שהיו לי בגיל 15...

דוריק30

New member
קיץ

אנ לא זוכרת הרבה מימי כתיכוניסטית, אולי כהייתי כזאת חנונית שלא ידעתי להנות גם מהזמן הזה. אבל היו הדברים הרגילים של הקיבוץ: לעבוד- חצי מהחופש, קייטנה בקיבוץ אחר והסתובבות בעיר הגדולה, בריכה וכנרת וזהו נראה לי חנונית כבר אמרתי
לקיץ הקרב ובא- מהר מדי יש לציין- הלוואי שיהיה כבר מאחורינו. אני מוכנה לסבול שרב וזיעה ולהיות היום ב 30/8 ובאמת- הייתי רוצה שיהיו לי כוחות לעבודה, להיות נחמדה לילדים, להנות מהפעילויות ומהילדים. למצוא את הזמן איכות שלי לעצמי ולהמשיך את חיי בצורה סבירה למרות התקופה. קרין, אני לא יודעת אם קיבלת את ההודעה שלי במסר, אבל אני רואה שאת עושה את זה טוב מאד

נוסטלגיה

קשה להגדיר מה הדבר הכי מקורי שעשיתי בחופש הגדול "של פעם". זכורים לי הרבה דברים נחמדים שעשיתי, לא בטוח עד כמה הם מקוריים. הייתה תקופה ששחקנו הרבה כדור-מים בבריכה של אחד הקיבוצים הסמוכים. כמובן שטיילנו, המצאנו כל מיני דברים להעסיק את עצמנו (פה כנראה היו הדברים המקוריים, למרות שעכשיו אני לא מצליחה להיזכר במשהו ספציפי), עבדנו קצת... ומה הכי הייתי רוצה לעשות בחופש הזה? (עוד חודש וקצת יסתיימו מועדי ה-א'. מעט אופטימיות) לנוח. לטייל במעיינות בצפון.

למעלה