לכבוד הפסח

גםצופה

Member
מנהל
לכבוד הפסח

ומבצעי ניקוי וחיסול ה'חמץ' איזה סדרה המשודרת ב'יס' הייתם רוצים 'לנקות מהמדפים' ??

ולהיפך - איזה סדרה לדעתכם שווה לכם לראות בשידור חוזר ויס עוד לא שידרה ??

קרנ י ת

New member
יש לא מעט סדרות נוסטלגיות שהיה כיף שיס

ישדרו כמו למשל 'שנות הקסם'

LeRanch

New member
להעיף כמה שיותר מהר

את רקדניות קטנות. לא רק מ-yes Drama, אלא מהמסך בכללי!! סדרה נוראית.

הייתי שמח לראות שוב סדרות משנות ה-90 - צער גידול בנות, הנסיך המדליק מבל אייר, אבא חורג אמא חורגת, אריזה משפחתית, מי הבוס, על טעם ועל ריח, עולמה הסודי של אלכס, גולשים בזמן.

X יו יו S

New member
טוב שקוף שאני רוצה ש"מי הבוס" יחזר

בהודעה הזאת התכוונתי לכתוב הנסיך המדליק

danor8

New member
לנקות מהמדפים לגמרי את רקדניות קטנות, האני בו

בו וכל סידרה דומה
אני מבחינתי גם את ערוץ 14 - סדרות קומדיה אבל לערוץ יש כנראה אוהדים משלו.

מה כן הייתי רוצה לראות? כמו שרשמו כבר סדרות משנות ה-80 וה - 90
תיקים באפלה, מלרוז פלייס

דרך אגב ערוץ סי בי אס דרמה קצת (ואולי הרבה) מאכזב. לא מביאים בכלל עוד תכנים וחבל

LeRanch

New member
CBS דרמה זה כישלון טוטאלי

לא רק שלא שידרו אף סדרה כמו שצריך (מלבד 4400), אז הכי גרוע שהם פשוט מפסיקים לשדר אחרי עונה מסוימת וחוזרים להתחלה כבר בפעם השלישית נראה לי, לא מעלים אף סדרה חדשה מאז עליית הערוץ ובסוף הכל היה דיבורים אבל בפועל פשוט ערוץ מבוזבז..

גםצופה

Member
מנהל
אני בקושי עוקבת אחרי הערוץ CBS...

שוכחת שהוא בכלל קיים בשלט...

ולגבי רקדניות ממש לא עקבתי אחרי הסדרה - הפרומו הספיק לי להבין שזאת בהחלט סדרה מביכה...

is00

New member
בעיקר סדרות נוסטלגיות.

בראש ובראשונה "תיקים באפילה". גם לא הייתי מתנגד ל"באפי, קוטלת הערפדים" ואנג'ל". אה וכמובן - 6FU. שמאז שעלה OH יס טענו שהם ישימו אותה בשידור חוזר, אבל מאז זה לא קרה. אה ועוד סדרה שאהבתי לא מעט בזמנו היא "ג'ואן מארקדיה" ולא אתנגד לראות אותה שוב בלוח השידורים.

לנקות...בראש ובראשונה זאת - "גלי"! בנוסף קצת נמאס מהשידורים החוזרים בלופים של "חברים", "נשואים פלוס" ואפילו "סיינפלד". הלו מה עם איזה הפסקה קטנה?

LeRanch

New member
יש לנו לגמרי את אותו טעם

כל מה שהיית רוצה לראות גם אני רוצה כבר שנים להשלים, אבל עם הסדרות האלה זה ממש בעייתי גם בגלל שהן ישנות וגם כי יש כל כך הרבה פרקים.
ג'ואן מארקדיה אני זוכר את הפרסומות בהוט שכל כך עשו לי חשק לצפות בה (וגם ראיתי איזה פרק או שניים אצל סבא וסבתא שלי) אבל זה מה זה פספוס מבחינתי שטרם צפיתי בה..
ואכן - הלופים האינסופיים בקומדי כבר יצאו מכל החורים

חוטהשני

New member
האמת שלי חבל שיס לא שידרה את 24...

אולי הסדרה נחשבת עכשיו ל'מיושנת'
אבל זאת אחת הסדרות שהצטערתי שהפסקתי לראות כשעברנו ליס (אגב, הנציגה של יס [ב2006] הבטיחה שהיא תשודר ביס
מאז לא ראיתי שום שידור שלה...)

is00

New member
כמה עונות של 24 ראית?

לטעמי, אחרי 5 עונות של הסדרה היא איבדה את זה לגמרי. אני הפסקתי לצפות בה אחרי העונה ה-5. לא יכולתי לסבול יותר את חוסר ההיגיון, המתיחה האינסופית והמופרכות של כל עונה בסדרה. זה היה כל כך ברור שנגמרו להם הרעיונות המקוריים והם פשוט התחילו בעיקר למחזר את עצמם.

חוטהשני

New member
לא יודעת אם עד עונה 4 או 5... או אפילו 6 - כי עברנו באותה תקופה ליס (חלק מהעונות
גם שודרו בערוץ 2 או 10...)
אני יודעת שיש בה לא מעט קטעם הזויים אבל סה"כ חיבבתי את הסדרה והייתי רוצה לראות גם העונות האחרונות...

למעלה