לכבוד הנהלת תפוז!!

לכבוד הנהלת תפוז!!

שלום רב לחברי ההנהלה. ברצוני להתלונן על אחד משומרי החדרים Kיציק. נכנסתי לחדר גלאט צ´אט ומשום מה האדון Kיציק העיף אותי החוצה מבלי להסביר את הסיבה. מין הראוי ששומר יפנה לאותו האדם גם אם הניק שלו לא הכי נראה לו. ויבקש ממנו להחליף את הניק. אני לא חושב שלהעיף פעמיים זה הדרך לפתור דברים כאלו. אם נראה לשומר ולא רק לKיציק שהניק הולם את החדר, לא יקרה לו כלום וכבודו לא יפגע אם הוא יפנה לאותו האדם, ויבקש ממנו להחליף את הניק. יותר מכובד שהשומר יפנה לאותו המצ´וטט ויבקש ממנו בנועם להחליף ניק, לפני שהוא מעיף אותו ללא הסבר. אני מקווה שהבחור Kיציק יבין איפה עשה את הטעות שלו, גם אם הוא שומר, ואני מכבד את הנוהלים של תפוז ומעריך את עבודתם של השומרים. אבל צריכה להיות גם דרך לנהל את הדברים, בנועם ולא בצורה שכזאת. מקווה שיהיה רק טוב לכולם והמשך ערב מהנה לכם.

חבר, אולי אתה שוכח...

ב"ה שלום חבר. אולי אתה שוכח ששוחחנו בפרטי, ואמרתי לך שזה חדר של דתיים והשם שלך לא מתאים? אולי אתה גם "זוכר" שביקשתי יפה שתחליף שם ולא ממש התייחסת? רק בפעם השלישית אמרת לי "הבנתי אותך תודה" כל העוגמת נפש שלך ושלי, היית נמנעת אם היית מחליף שם יפה על הבקשה הראשונה שלי. (דרך אגב, לא נראה לך מוזר מלכתחילה להכנס בשם כזה לחדר של דתיים?) שלכם Kיציק

איציק היקר

פעמיים ראשונות העפת אותי מבלי לומר מילה על הניק ואילו רק אם פניתי אילך בשם אחר אז התייחסת אבל כי אם דומני בפעם השניה כשהעפת אותי נכנסתי לפרטי שלך לשאול למה אתה מעיף אותי ולא התייחסת פשוט החלטת לבעוט החוצה ורק בפעם השלישית כשנכנסתי בניק אחר אמרת שהניק לא הולם את החדר אני חושב שאתה מסוגל לטיפה יותר הגינות, עם המצ´וטטים ומבלי לבעוט מלכתחילה ישר לבוא ולבקש להחליף ניק...זה יראה הרבה יותר מכובד. באשר להנהלת תפוז אני מבקש ממכם שלא יהונה כל רע לאיציק כל שברצוני זה שישנה את הגישה כלפי המצ´וטטים וזהו. יחד עם זאת אני בטוח שהוא עושה עבודתו נאמנה. כל שאני מבקש ממכם זה ללמד את החברה ששומרים שאפשר לדבר עם המצ´וטט ולא להעיף ישר

לאחר בדיקת הלוג של השיחה..

ב"ה בדקתי את הלוג של השיחה ששמורה אצלי, מתברר שאני טעית, ואתה צודק. עניתי לך אחרי הפעם השניה! אך המחשב שלי היה בלאג ולא קיבלת תשובה. פעם השלישית הצלחנו לקיים איזשהו דיאלוג. אני מנתצל, ומקווה שבפעמים הבאות לא ישנו דברים כאלו. Kיציק

למעלה