לכבוד המחשב החדש שלי

1Shir

New member
לכבוד המחשב החדש שלי

נראה לי שבמחשב הקודם לא היתה לי אפילו אפשרות לראות קליפים, גילי כמובן תוכל לאשר או להפריך את זה? בכל אופן, עכשיו אני יכולה!!!!! אז התחלתי לשוטט. לקח לי בדיוק 2 דקות להבין שהפקטור הקובע אצלי באהבה לקליפ הוא (כמובן) המוזיקה. אז הייתי רוצה להעלות כאן את הקליפים הנבחרים בעיני, אני מקווה שתהנו... זהו ניסיון ראשון, נראה אם יצליח...

Gilliana

New member
הנה עבד ../images/Emo13.gif

וזאת ההזדמנות לומר לך תתחדשי והפעם על באמת כי את כבר מחוברת גם לאינטרנט ועוד בפס רחב!!!
נו, רואה איזה עולם חדש ומופלא נפתח בפנייך?

1Shir

New member
לגמרי../images/Emo99.gif תודה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

לא שיש לי מושג מה זה פס רחב
, אבל אם אני רואה קליפים ושומעת מוזיקה אז כנראה שזה טוב
ולא ענית על התהייה שלי מלמעלה, בתור המומחית, האם במחשב הקודם היתה לי בכלל אפשרות טכנית לראות קליפים??? עכשיו תתחילו לסבול ממני, הנה אני שמה לכם קישורים וכל מיני
איך הקליפים שבחרתי עד עכשיו? שירים מדהימים אחד אחד, נכון? אבל עדיין אמא שלי מכריחה אותי לסגור את המחשב כשיש רעמים וברקים

Gilliana

New member
כמובן שלא היתה

לא זוכרת שלא יכולת לראות את הקליפים שלי??? לגבי העניין של רעמים וברקים - אין צורך לכבות את המחשב. לרעמים וברקים אין השפעה על מכשירי החשמל למעט חלילה מקרה של מכת ברק או אז כל מכשיר חשמלי המחובר לתקע בקיר (גם אם לא פועל) יספוג פגיעה קשה. היה לי מקרה כזה לפני שנים באחד המרדים הממשלתיים בהם עבדתי - מחלקה שלמה נפגעה ממכת בברק במהלך סוף השבוע (כל המחשבים היו כבויים) והנזק היה כבד עד מאד. יחד עם זאת - ארוע כזה הוא נדיר ביותר.

Julia307

New member
מזל טוב ../images/Emo41.gif

גם אני קונה אוטוט לפ טופ. מגניב לך מחשב חדש והכל. איך הלימודים הסמסטר? או שסיימת..

FeLL67

New member
היי, תתחדשי, ובקשר לקליפים

כל הקליפים של אקס שראיתי כללו שירים יפים. וד''א משהו כמו "ספק כח" שאמור להגן פשוט יכול להשירף ביחד עם זה. וזה מה שקורה :\

o n o f f

New member
שאלה...

פעם היה בחור שהיה לו אתר אינטרנט והוא העלה בו כל מיני פרומואים מדהימים שהו יצר בעצמו....הוא היה די ידוע כזה....משהו זוכר? (ליותר ותיקים שבנינו....) ועם כבר....משהו מכיר אתרים שעדיין קיימים אבל עם קליפים איכותיים?

Julia307

New member
לינק מגניב

בינתיים עד שאני משיגה את עונה 7, זה מעביר את הגעגועים לסקאלי ומאלדר

pusher

New member
ישלי סרטון ענק שהורדתי../images/Emo215.gif

ממש ממש יפה,על הרגעים המפחידים והאימתיים,היתי מעלה ליוטיוב אבל נראה לי שזה הפרת זכויות

למעלה