לכבוד החנוכה: סקר האם אתם עדין רוקדים את הריקוד עץ הזית, ואם כן איזו גרסא?
ס סיגל שהרבני New member 14/12/14 #1 לכבוד החנוכה: סקר האם אתם עדין רוקדים את הריקוד עץ הזית, ואם כן איזו גרסא?
ס סיון 37 New member 14/12/14 #2 כן ברחובות, נס ציונה, ראשון והסביבה הריקוד עדיין נרקד מידי פעם, לפי הגרסה של מוטי בן יעקב.
ס סיגל שהרבני New member 15/12/14 #4 הפעם שאלה לכבוד החנוכה לכבוד 50 שנה לשלישית הגשש החיור, אני יודעת שיש שירים שמזוהים עם השלישיה שיש להם ריקודים (למשל לי-לך) אבל האם יש ריקודים בביצוע של השלישיה?
הפעם שאלה לכבוד החנוכה לכבוד 50 שנה לשלישית הגשש החיור, אני יודעת שיש שירים שמזוהים עם השלישיה שיש להם ריקודים (למשל לי-לך) אבל האם יש ריקודים בביצוע של השלישיה?
ס סיגל שהרבני New member 16/12/14 #5 אני רואה מערכונים מוקלטים שלהם שמשודרים באחד מערוצי הטלויזיה בזמן האחרון, אז מסתבר שלמור וקינמון יש וידאו מאוד נחמד שממש מתאים לפורום ריקודי עם חבל שאני לא מוצאת אותו ביוטיוב
אני רואה מערכונים מוקלטים שלהם שמשודרים באחד מערוצי הטלויזיה בזמן האחרון, אז מסתבר שלמור וקינמון יש וידאו מאוד נחמד שממש מתאים לפורום ריקודי עם חבל שאני לא מוצאת אותו ביוטיוב
D Dיהודה New member 18/12/14 #9 כן רוקדים את עץ הזית , הגרסה של גוב ארי ברעננה תיכון אביב ( הרקדת אלעד שטמר ) רוקדים את הריקוד "עץ הזית" , הגרסה של גוב ארי. אפילו אתמול בערב , 17 דצמ' 2014 , רקדו את הריקוד
כן רוקדים את עץ הזית , הגרסה של גוב ארי ברעננה תיכון אביב ( הרקדת אלעד שטמר ) רוקדים את הריקוד "עץ הזית" , הגרסה של גוב ארי. אפילו אתמול בערב , 17 דצמ' 2014 , רקדו את הריקוד