לכבוד החג...

שוחט

New member
לכבוד החג...

שלום לכולם וחג שמח. כמעט אף פעם עוד לא ביקרתי בפורום הזה אבל עברתי על הרבה הודעות שהיו פה בספטמבר ואני רוצה להגיד כמה דברים: 1.קל לדבר קשה לעשות. כל מי שנהנה (זה נורא קל) להשמיץ שיהיה לו חג שמח. 2.בנות אל תעלבו. השירים של הרביעיה בנושא בחורות (אתם לא מכירים חצי מהשירים שלנו) באים לשקף אחרי הכל למה גורם טוסטסטרון במח של גבר ממוצא. אם גבר אמר לכן אחרת -או שהוא משקר או שהוא הומו. 3.לכל דבר יש גבול. חוץ מלדמיון שלנו (אני לא חושב שזה רע!!). מי שבאמת מכיר אותנו יודע בדיוק מה הסגנון חיים שלנו ואיך אנחנו מתייחסים לאיזה בחורות. לכל השאר -החיים שלכם זה לא ענייננו, אז החיים שלנו זה לא עניינכם. 4.השבט. באמת כבוד אל השבט. אנחנו יודעים בדיוק מה זה להיות תקועים באמצע שומקום ולנסות לעשות מוסיקה שהיא לא אתנית. כל ה"מריבות" האלה כבר מזמן לא מעניינות אותנו, מי שיהיה רציני ירויח. מי שירצה לעשות משחקי ילדים ישאר בדיוק שם. 5.אוילים אוילים, אבל מציאותיים. אנחנו לא נשיר על שכונות המצוקה ועל קרבות יריות וכלא כי כל זה לא קשור אלינו. חג שמח , חישגוז נעים וחירווז טוב לכולם. שוחט

2gt

New member
בוי בוי בוי אבל תסביר לי פעם אחד

מה זה לעזאזל היוצר הוא הברוז שתמיד חשבתי שזה ברווז ואף פעם לא הבנתי מה הקשר. תודה ג´ורג´ ועוד תודה על יום שלישי שעבר

noodle

New member
כבוד... ../images/Emo45.gif

וכל המוסיף גורע. זהו גם המקום לציין את ליל החישגוזים מחר בדינמו djs´ sabo & rob יתנו ינעימו עם המון פאנקי סול ושחור משחור. peace noodle

da^Lord

New member
תיקון

לא ליל חישגוזים אלא חגיגות הברווז. או בשם הרשמי - חגיגות היוצר

למעלה