לכבוד החג : ?What's YOUR Setup

b0redavid

New member
לכבוד החג : ?What's YOUR Setup

קרש : enjoi Rasta Panda 7.5 צירים : VENTURE Rasta 5,0 low גלגלים : PIG MULTI PIG WHEELS 53" 95a לאגרים : Speed Demons ABEC 5 Red Shield מדבקות - כן / לא : כן, בטח, המון, זה סטייל! אני מאגניב ו IN יאה יאה!! ברגים, הגבהות והשאר השטויות : ברגים מעפנים של World Industries, אין הגבהות הפעם.

iitaii

New member
נו טוב

קרש : almost 7.6 צירים : thunder גלגלים : element לאגרים : lucki מדבקות - כן ,יאה יאה!! ברגים- סתם ברגי לא יודע של מי

msn1

New member
יאללה בלאגן

קרוקד 7.81 קראקס גבוהים בצבע עץ יעני זה סטיל בולט 52 מילימטר חדשים ב40 שקל רד בונז ברגים של אינדיפנדנט גריפ של מיני לוגו נעליים וואנס ראולי אקס אל 3 גרביים של אדידס, החלק הכי חשוב בקומפלט מלא הרגשת סקייט

טחינה יפנית

קרש : צ'וקלט של צי'קו ברנז ההוא צירים : מממ דיסטרקטו גלגלים : bones לאגרים : ערבוביאדה שהתחיל מreds bones ברגים, הגבהות והשאר השטויות : אין מגביהים ברגים ערבוב של randoms וברגים שחבר הביא לי

ProP E

New member
=)

` קרש : dgk צירים : ROYAL GIRL גלגלים: ספיד דימונס לאגרים : בונס סוויס ברגים, הגבהות והשאר השטויות : מגביהים של מאנקי ורנדומס

lololoh

New member
נראה לי

קרש asthetics צירים טנסור גלגלים אולמוססט לאגרים רדס אבק 5 נראה לי

YAVNE SKATE

New member
..

קרש:ELEMENT VINTFIRE צירים:VENTURE לאגרים:ספיד דמונס אבק חמש גלגלים:BAKER 53 ס"מ

nirb17

New member
...

קרש: Girl brain anderson 7.5 צירים: thunder נמוכים גלגלים: 54 alien workshop לאגרים של פליפ abec 5 וברגים לא יודע אה ומדבקות: קצת

stas10

New member
[:

קרש: bullet צירים: טנסור גלגלים: zoo york 51 לגרים: חצי רדבונס וחצי סוויסבונס בלי מדבקות .. האמת לא יודע למה לא הדבקתי איזה כמה =\ ברגים: רנדומס (נראה לי XD) אממ.. והגבהות של וורלד אינדוסטריס וזהו.. חג שמחחח :)

ofirfern

New member
../images/Emo24.gif

קרש: אקספדישן צירים:ונצו'ר צהובים של הדבורה גלגלים: ספידפייר 50 לאגרים: מעורב ספיד דימונס עם רד בונס ולאקי ברגים של רנדומס בלי הגבהות מדבקות עם יש אז מדבקים אבל אחד או 2

master pedo 666

New member
סטייל דווקא בא בטוב...

קרש: creature 8.025 צירים: krux high 8.0 רחבים איז דה שיט! גלגלים: bullet 52 לגרים: caballerial =) מכנסיים צמודים נעליים גמורותתת חולצת פסים ושפם =)

mcGooo

New member
.....

קרש : אנטי הירו צירים : ונצ'ור גלגלים : דארקסטאר לאגרים : ריקטה מדבקות - כן / לא : יש לי כמה של DC ברגים, הגבהות והשאר השטויות : ברגים של אינדיפנדט.. והגבהות של ונצ'ור

beer7 4 ever

New member
...

קרש:קלישה גלגלים:ספיטפייר צירים:אינדפנדנט לאגרים:בונס רדס מדבקות:יש מלא אבל הרוב התקלפו

Shmuel162

New member
XD

קרש: אלמוסט פרו מודל של גרג לוצקה גלגלים : ספיט פייר צירים : אינדפנדט לאגרים: Speed Deamons ברגים 3 שקיבלתי 1 מצאתי בסקייטפארק חיפה... מדבקות אחת של THE DOG משקית במבה... סטייל?

izbitski

New member
שלי...

קרש:אנטי הירו 7.9 צירים:ט'אנדר של כריס קול גלגלים: ספיטפייר סגולים כאלה...("50-"55 בערך) לאגרים: בונס רדס גריפ: מוב גריפ ברגים:פיג מגביהים:פחחחחח... נעליים: פאלן- טרופר של כריס קול (שחור לבן)

Tal126

New member
אני

קרש: DGK צירים: טאנדר גלגלים: ספיטפייר סגולים (כמו של ביצקי) לאגרים: בונס רדס ברגים:לא יודע אדומים כאלה מגביהים : לא נעליים: EMERICA שחורות כאלה (חלשותתתת מאד)

למעלה