לכבוד החג

לכבוד החג../images/Emo70.gif

הגעתי למסקנה שיש כאן דיי הרבה אנשים שאני לא מכירה.. אז שכל אחד ישרשר לפה: שם: מועצה: תפקיד בתנועה: אייסיקיו/מסנג'ר: צבע תחתונים/צלקת מעניינת: תמונה :) (כןכן, גם הסמויים שחושבים שהם זקנים מידיי להגיב.
)

S K S K

New member
ראשונה[:

שם: סהר מועצה: מטה יהודה תפקיד בתנועה: מדצית[: אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] צבע תחתונים: שחור? תמונה: NOP

vered151

New member
אנננני ../images/Emo141.gif

שם: ורד מועצה:ברנר תפקיד בתנועה:מדמית (בקרוב משצית
), מדריכה ז'
אייסיקיו/מסנג'ר:במסר
צבע תחתונים/צלקת מעניינת:אדום =] וצלקת? יש אחת ברגל התנפץ עליי בקבוק זכוכית תמונה :) עזבו אותי באמאשלכם

עוף מפה

New member
:/

שם: עופר מועצה: מועצה אזורית מטה אשר תפקיד בתנועה: מדצ"מ אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] צבע תחתונים/צלקת מעניינת: חוטיני ורוד של פו הדב! תמונה :) עזבו אתם לא רוצים להתעוור.

לילוש91

New member
../images/Emo8.gifאממ... אממ...

שם: עדי מועצה: ערבה תפקיד בתנועה: מדצית.. איסיקיו/מסנג'ר: בפרטי.. צבע התחתונים או צלקת מעניינת: צבע.. לבן צלקת אממ אני מושבניקית יש לי מליון ואחת צלקות תמונה: אממ.. עדיף שלא!

לילוש91

New member
טוב אני אוסיף פה עוד פרטים...

מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 292584146 ותמונה.. טוב זה לא הכי יפה המראות אבל... הרבה שמו אז אמרתי.. אללה פאדיחות חח (אני לא כל כך אדומה- הצילום חרא)

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifקול המון טיפות המים* ../images/Emo3.gif

סורי על ניפוץ הילדות האכזרי מצידי. :S

מיכלצי

New member
אזהרה:

כל מי שלא שם תמונה, תועלה תמונה שלו על ידי. שם: מיכל מועצה: מטה אשר תפקיד בתנועה: פעילה אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] צבע תחתונים/צלקת מעניינת: שחור תמונה: עם עופר החתיך

עוף מפה

New member
כלבה!

אני בכוונה לא פרסמתי תמונה שלי! חעחעחעחעחע
אני אוהב אותך. זאת תמוהנ זוועתית שלי אני יותר יפה בד"כ (כן אה?!)

תדהר91

New member
../images/Emo171.gifמועחעחע

שם: תדהר מועצה: רמת הגולן תפקיד בתנועה: מדצית אייסיקיו/מסנג'ר: 345996227 [email protected] צבע תחתונים/צלקת מעניינת:שחור... בברך.. התרסקתי עם הרולרבליידס
תמונה :)

דורד

New member
אני! אני! (אני מוסיף "מסר לאומה")

שם: דורדיק מועצה: עמק חפר תפקיד בתנועה: אממ... אממ....?!?! אייסיקיו/מסנג'ר: 167915045 / [email protected] צבע תחתונים/צלקת מעניינת: אפור עם פס כתום וציור של דונלד דאק מאחורה (כן, אני יודע איך זה נשמע, לפחות אני לא משקר) / V בצורה של נייקי על האצבע של יד ימין מטיול חנוכה 2002 מסר לאומה: אצלי אין "חצי הכוס המלאה" יש רק כוס מלאה, רק כל פעם בנוזל אחר. כרגע אני הכוֹס, ואני מחפש את הנוזל שימלא אותי הכי טוב... (כרגע אני הכוּס, ואני מחפש את הנוזל שימלא אותי הכי טוב) - זה ממש הצחיק אותי תמונה:

Oukami Kun

New member
לא אוהב ללמוד לערבית ><

שם: נדב מועצה: מטה אשר תפקיד בתנועה: מד"צ, soon to be מד"מ. אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] או 281653574 צבע תחתונים/צלקת מעניינת:שחור תמונה :) חפשו בתמונות של יום ירושלים, יש כמה עם תיאורים מאוד מעניינים

HILLA581

New member
נקנקנקנק

שם:הילה מועצה:מטה יהודה תפקיד בתנועה: סנג'רית מקצועית (טרומפית נו...) אייסיקיו/מסנג'ר:349213528 צבע תחתונים/צלקת מעניינת:אמממ יש לי קטנה כזא וחסרת משמעות ממדוזה.... תמונה :) מממ לא עולה

foofi

New member
אני זקנה בלה. [ומתחמקת מספרות../images/Emo3.gif]

שם: אפרת. מועצה:עמק יזרעאל! תפקיד בתנועה: המ משצ"ית==>גרעינרית, מדריכת כיתה ז' (כפרות שלי
) אייסיקיו/מסנג'ר: איציק: 236226222 מסנג'ר:[email protected] צבע תחתונים: המ לבנות עם פס שחור ואדום וכתוביות מאוד מעניינות.

groovydude

New member
וואי משעמם לי.....

שם: אור מועצה: עמק חפר תפקיד בתנועה: מש"צ בדרך להיות גרעינר איסיקיו:163895257 צבע תחתונים: ירוק תמונה: בהפסקה בזמן חזרות לערב מגמה...

spraizler

New member
:O מי אתה? אתה לא מוכר חח

היית במיונים? מתעניינים? דברים של התנועה השנה?

groovydude

New member
כן....

הייתי במתעניינים ומיונים, אני כנראה לא מוכר לך כי פספסתי מש"צים בגלל שזה יצא על פולין

למעלה