לכבוד ההודעה ה- 900 :cool:

לכבוד ההודעה ה- 900 :cool:

ברשותכם, אני מבקש להקדיש אותה למישהי הכי מיוחדת בעולם עבורי. בהמלך הכרותינו כתבתי לה 4 שירים ועוד אחד התאמתי עבורה. הנה הם עטופות בצלופן מוגשות בריח ורדים רק לך עם חיבוק ונישקה חמה. לילה טוב אהובתי, אני אוהב אותך. קראי שוב ותביני כמה: בשר מבשרך, ענבר בן 31 / 7/3/01 _________________________________________ טל צלול וטהור ניתז על גופך הוא זוחל לו לאט ונוטף לחיקך הוא הרטיב ורטט הוא נגע וחיטט כפרפר מענג שאוהב את גופך עיניך נעצמו, פטמותיך הזדקרו שפתיך התייבשו, חושייך סערו עורך הענוג מתפתל ורגיש צמרמורות וזרמים עכשיו הוא מרגיש הילתך זהרך מקרינים גם עלי חיוכך המדהים מדריך פעמי חכמתך ויופייך מקסימים את חושי חום גופך המלטף מחלחל לו אלי הטל שניתז הוא רק אמתלה להיות לצידך בלי שוב אבחנה כל דקה של ביחד השעון נעצר עם מצבור של גלים וריקוד המחר אז נישן את שנת הסיפוק עם חיוך מחובקים צמודים מכורבלים עם הפוך נתעורר אל השחר ויום המחר עם מן ריקוד שכזה מיוחד ומהודר כך ביחד נרקוד את וואלס השיתוף נסתובב ונרחף בסיבוב עם ליטוף על רצפת החיים נרקוד ונצעד בריקוד שכזה גם מכשול לא מטרד כתבתי את השיר ממש בשבילך על כל יום מיוחד שאהיה למענך בשעות קשות וימים של עצב בתקופות טובות ורגעים של קשב הטל שניתז אולי מענג והריקוד הוא אומנם ייחודי ומטרף אם תסתכלי לידך ממש לציידך זה אני שכותב… בשר מבשרך ! אהבה מחושלת, ענבר בן 31 / 23/3/01 _____________________________________ שנינו שניכיונו מקשרי העבר שנינו שהצתלקנו מפגעי ה``נבחר`` שנינו מחוסנים נצעד אל העתיד שנינו מחובקים בזיו הפנים נביט אך הפעם נעשה זאת עם קצת יותר פיקחון מחושלים אנחנו - אז ננצל את היתרון בגרות ובשלות ברוחנו עם יותר חוכמה ננצל אותה יפתי, לשמר יחד אהבה שנוצרה ואם על אהבה שנוצרה מדברים אז אני פתאום עושה זאת גם בשירים שכן עם כל הפיקחון עוד אחרוז חרוזים אז…קחי בשבילך ארבע משפטים: כל מגע שלך כמו שובל של קטיפה כל דמעה שלך הוא טל של פריחה כל חיוך שלך הוא קסם הבריאה כל מבט שלך הוא אופק בשקיעה ואני… כל שורה בוחר בקפידה כי אותך אחבק לעולם בלי מידה אז השירי מבט הסתכלי בעיניי תראי בקלות … את כנות מחשבותיי ! ענן החיים, ענבר בן 31 / 11/3/01 __________________________________ הלבן הצחור מרחף סביבי הראות לקויה החושים מתכהים מתפתל בתוכו מהלך קצת איטי ואת שם מצויה כמו סם החיים מסביבינו קצת סערה כן, גם משם רואים ושומעים אך יש גם מטרה נעלה לה אנו כבר כל-כך כמהים בהילוך איטי שכזה עם צבעים של כחול בהירים נהלך יחפים זו עם זה על ענן נוצה כה נעים זה ענן אוורירי בלי תחתית כשבהיר אז הולכים בקלילות אך נוכל גם למעוד מיידית זה קורה כשנוסקים בלי ראות עם קצת השקעה וזהירות עם הרבה אהבה ונעים הענן יהפוך למציאות לכן כך קוראים לו...ענן החיים ! שלוות נשימתך , ענבר בן 31 / 15/3/01 ____________________________________ במרוץ החיים יש טירוף של הדעת מודרניות שכזו גם עם המיאוס של פעם במכלול התלאות והמחויבויות שאת יודעת כל יום שעובר הוא משימה של משמעת יש רגעים מעטים שאפשר להרים את הראש להביט מסביב, לנשום וליהנות בלי לחשוש התמתחות גופנית שכזו בעיניים עייפות פורקן רגעי וקצר להביט בפניך היפות אני כאן בשבילך להעצים את רגעי החסד אני פה לידך בכל רגע נתון של פסק אמצא כל דרך להנעים את זמנך היקר אחמם את לבך, גופך וגם את ביתך הקר אז עכשיו יפתי, הורידי את מלבושי הבית הרטיבי בזרמים נעימים של חום ומים השילי את תלאות היום ממך , מרחי את קרם גופך הביטי שניה במראתך תראי כמו תמיד את יופייך לא חשוב מה תלבשי, נפשך שקופה בחלל דמותנו לא חשוב אם תתעייפי, את כוחך תשאבי מאהבתנו כי אם תהיי עייפה אוכל תמיד בנשיקה לכסותך אך... רק לידך ! אוכל לחוש את שלוות נשימתך. גינת התקוה , ענבר בן 31 / 24/3/01 _______________________________________ על אדמה פוריה שהפכה חרוכה , על אדמה בוערת , מנסה לכבות את השריפה. לאט לאט ,טיפין טיפין, אני מכבה אותה , מחליש אותה. לא בטעות היא פרצה, גם אם לא תוכנן הדבר, טוב שקרתה. בכוחותי האחרונים שופך עוד כוס מיים קרים. לא רוצה לכבותה מהר, לא רוצה לראות שחסר . אבל יודע שחובה להזהר, גם אם יפה המראה, הוא מסוכן ומתאכזר. חייב לכבותה, חייב להשקותה, חייב לזרוע שוב את זרעי התקווה. כי אחרי בעירה יש התחדשות יש התהוות , יש בריאה. ניצנים של ירוק יכסו את האדמה , תקווה חדשה תפריח את השממה. גל של פריחה וצמיחה יכסה את האדמה החרוכה , פרחים של אדום וצהוב ... בתוספת ירוק רענן שיעשה לה רק טוב. וכשתושלם המלאכה אני אשב על הספסל אל מול מה שהייתה פעם אדמה חרוכה, אביט במרבד הצבעים אתענג ואדע. אני יכול להפוך אדמה חרוכה לפריחה !!! אולם בליבי עדיין מקננת אותה משאלה , משאלה אבודה , שהיא גם תקווה. אלוהי, עשה שאוכל לשזור לה את זר הפרחים שזרעתי עבורה. שקטפתי בקפידה רק בשבילה , רק למענה. זר של אשה יפה, זר של חום ואהבה, זר של חיבוק פרחים ,זר של ליטוף ניצנים, זר של מלכה , זר של כלה ... מגינת התקווה שמחכה לבואה ! יפתי, לילה טוב לך . שלך, ענבר

למעלה