לכבוד הדרבי

לכבוד הדרבי

פורום של גברים, לא מדברים פה בכלל על כדורגל?

אני לא חושבת שיש פה מישהו שבכלל אוהד כדורגל

חוץ ממני וממך? חחחחחחחחחח

אני אוהבת כדורגל אבל רק במונדיאל

פעם ב4 שנים יש חגיגה גדולה וצבעונית שממש כיף לצפות בה. במונדיאל שעבר אהדתי את איטליה והצטערתי מאוד כשהם הודחו. כדורגל ישראלי? פארסה אחת גדולה. חוץ מיוסי בניון, אבל הוא כידוע לא משחק בארץ

zlr86

New member
אני לצערי בקושי רואה

בילדותי הייתי חולה כדורגל ומשחק בעצמי , אחרי 10 שנים בלי לראות שום משחק , ראיתי את המונדיאל וקצת חזר לי העניין במשחק. בכל מקרה כדורגל ישראלי אני לא רואה 1. משום שמדובר בזבל כדורגל וגם מאחר 2. וYES שמים את המשחקים בערוצים שהם בחבילות הרחבה. 3. הכדורגל בארץ יותר מדי פוליטי , אפילו השמות של הקבוצות קשורים לפוליטיקה , לדעתי זה מגוכח ולא ספורטיבי. בכל אופן , אני שונא את הפועל ת"א משום שזה מועדון הכי נאצי ואלים בישראל (אפילו יותר מבית"ר) ואני מאחל להם תבוסה גדולה הלילה.

פנומן 72

New member
הנה מדברים

אבל לפני שהירוקים דוחפים את האף לדרבי - אנחנו צריכים לראות איך אנחנו מנצחים בסכנין - ובינתיים זה לא קורה. איזה חרא של הגנה יש לנו - פשוט לבכות.

פנומן 72

New member
דווקא השנה יש התקפה סבירה

אבל ההגנה סופגת מכלום. ה-3-3 עם בית"ר היא נורת אזהרה. אם לא יהיה שינוי חיפה יסיימו במקום השלישי או הרביעי.

נו ברור

מתחילת העונה כולם מדברים על זה שצריך לחזק את ההגנה, והנה שבוע הבא בא למבחנים: קשר.
לפי הרמה של הליגה כרגע, אני לא יודעת להמר על איזו מקום תסיים חיפה, בטח עם הקיזוז בזיון הזה..

פנומן 72

New member
גוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווול

שיהיה בריא הקטן הזה....

והנה זה קרה:)

מעניין מה היה קורה לו היה מחמיץ את הפנדל השני. אגב, למה בכלל בוחבוט פסק לבעוט שוב, לא הבנתי.

zlr86

New member
את שוברת לי את הלב עכשיו

את מזכירה לי את רגע עצוב מאוד , ביולי האחרון , בו ראיתי את שחקני נבחרת גאנה המדהימה כמעט מכניסים שער לאורוגוואי וסוארז המקולל הזה מנע מהם רגע היסטורי
ואז אסמואה עם הפספוס הגדול נשבר הלב נשבר...
, נבחרת קטנה שאף אחד לא האמין שתגיע כל כך רחוק כמעט הגיעה לחצי הגמר סוארז

נו, הנבחרת שלך לפחות עלתה מהבתים.

איטליה הפסידה לסלובקיה‏(‏או לסלובניה‏?‏ כל המדינות אירויזיון האלו אותו דבר מבחינתי:‏)‏ ) ולא עלתה בכלל, וזה לא שהיה לה בית קשה (ניוזילנד‏?‏ אפילו הם לא ידעו שיש להם נבחרת כדורגל..

Johnno

New member
לא עשיתי מנוי לכדורגל.

ועד שההנהלה הנוכחית תשתנה אני גם לא אעשה.

למעלה