לכבוד הבחירות

או לה לה

וואי... את מי הייתי עושה... אממ... לביבי יש איזה סקס אפיל, בהחלט הייתי חושבת עליו ואת גדעון סער ואני אוסיף גם את שלי יחימוביץ (בהחלט הייתה גורמת לי לחשוב פעמים אם לעבור לצד השני =) ואת מי בחיים לא... שמעון פרס אמיר פרץ ואחמד טיבי (זה לא אישי.... בעצם זה כן) =)

מה איתי?

אני לא חבר כנסת-אני לא מבטיח הבטחות ונעלם..

=)

רשימה שחורה? אין לי רשימה שחורה (*שריקה הצידה*....)
ICQ זה משהו שמחקתי מהלקסיקון שלי, מסתובבים שם יותר מידי מוזרים לטעמי....

=)

אני נמצאת אי שם בגן עדן, מס' סלולרי: 017-00000001 כתובת: רח' משהו שמימי מס' בית 0, מיקוד: ירד כל המקצוע מתמטיקה וחקלאות או שאפשר בדרך היותר קלה הנקראת: תפוז... (אורנג' לאמריקאים בינינו או פשוט כתום ולא פוליטי =) ואם אתה ממש מתעקש... אז גם במסנג'ר פעם ב-1000 שנה אני פותחת שערים למיוחדים, אם תבקש יפה אני אשלח לך במסר פרטי
=)

מה?

שלי היא הבחורה הכי כוסית בפוליטיקה (היא הייתה אמורה להיות אחרי פנינה רוזנבלום אבל מחקתי אותה כי היא עבדה פעם בזנות, ומה לעשות... זנות מוריד ניקוד אצלי... מאותה הסיבה עומרי שרון לא נמצא אצלי ברשימה)

SimsY

New member
גלעד ארדן!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo23.gif

קח - אותי לגן עדן שלך גלעד !!! תן - אין צורך, אני כבר אתן!

SimsY

New member
את מי =לא= הייתי עושה

אף אחת מהמפלגות הפאשסיטיות עם עקרונות שמזכירים את המפלגה הנאצית כמו ש"ס למשל - לחסל את כל ההומואים, מה זה שונה ממה שהמפלגה הנאצית חרטה על דגלה - לחסל את כל היהודים?, אני מצטער מאוד אבל אני לא מוכן לשתוק רק בגלל שמדובר כאן בשואה כשיש מפלגות שממחישות לנו עד כמה העם שלנו לא למד דבר וחצי דבר מכל התקופה הזאת. את ביבי רק תמורת 10,000,000 דולר (20,000,000 אם הוא רוצה לדבר) עמיר פרץ גם לא תמורת כל הון שבעולם. וגם אהוד אולמרט בחיים לא.

למעלה