לכבוד אוהב ישראל "לכבוש את ההר"

• פותח הנושא JESY
  • פורסם בתאריך

JESY

New member
לכבוד אוהב ישראל "לכבוש את ההר"

מה פשר כינוי המתנחלים מתנחבלים? האם זה נראה לך הגיוני שבמקום להפנות אצבע מאשימה לפושעים האמיתיים שהם בכירי הראשות הפלשתינית בראש - ושאר המחבלים והמסייעים בידיהם אתה מפנה אצבע מאשימה כלפי המתנחלים - או אם להיות עינייניים - המתיישבים שמסכנים את חייהם בשביל כולנו כדי להוות האחזות אסטרטגית שיוצרת חייץ - שזהו אינטרס בטחוני ברור !!! שכל המניע למעשיהם הוא מניע אידיאולוגי טהור - וגם משפחות רבות מהם שהשכול החבלני לא עלינו פגע בהם - המשיכו להתיישב בגאון צל"ש - זה מה שמגיע למתיישבים האמיצים ואילו ליהודים שמקטרגים עליהם מגיע בוז, - מה גם שקטרוג זה מחזק ונותן לגיטימציה לצד הפלשתיני

לא פלא שהצלחת..... JESY !

לכתוב בקצרה כל-כך את מה שאתה חושב כמעלותיהם של המתנחבלים - האמת שלך לא כל-כך נראית לי: 1) אצבע מאשימה נגד הפלסטינים יש הרבה וגם שלי בתוכם. 2) אני מוותר ברצון על ההגנה של המתנחבלים, כביכול. 3) המתנחבלים הם אוייבי העם ובטחונו - הם מעמסה על הביטחון השוטף ועלבון לעם היהודי לדורותיו. 4) האידיאולוגיה שלהם מעניינת אותי כקליפת השום. בקיצור, מדובר בעלוקות פרזיטיות שכדי להוריד אותן מהגב שלנו.

JESY

New member
ל "הר"

קוצר הזמן והמקום הם שגרמו לקוצר התגובה בהקשר למתנחלים - ובשביל לשמוע כמה המתיישבים חשובים למדינת ישראל לא אני צריכה לספר לך - אלא קציני צה"ל, אלופים ובכירי אמ"ן הם שיידעו לספר זאת לך טוב מאוד

זמני בידי..... JESY !

לכן אני שומע יותר קצינים ואלופים ממך - דעתם שונה בתכלית ממה שאת מנסה לצייר לנו!

למעלה