תלתל רזומש
New member
שניהם לא במעצר עד לבירור הענין באופן יסודי
הסברים ?
הסברים ?
אם היועמשית שלכם לא בחקירה על פרשת ההדלפה בשדה תימן למה שביבי יחקר?שניהם לא במעצר עד לבירור הענין באופן יסודי
הסברים ?
בשדה תימן המדליפים הם מי שצלמו את הוידאואם היועמשית שלכם לא בחקירה על פרשת ההדלפה בשדה תימן למה שביבי יחקר?
הפיכת המדינה לבית זונות היא לא עניין פלילי.בשדה תימן המדליפים הם מי שצלמו את הוידאו
ביבי צריך להחקר גם על איך הכל הפך לבית זונות במדינה
הפצרית הדליפה. היועמשית לא חשודה בדבר.אם היועמשית שלכם לא בחקירה על פרשת ההדלפה בשדה תימן למה שביבי יחקר?
סגן הפצרית חושב אחרת ממךהפצרית הדליפה. היועמשית לא חשודה בדבר.
סגן הפצרית לא מאשים את היועמשית שעברה על החוק.סגן הפצרית חושב אחרת ממך
תתעדכן
אם עשתה את מה שטוען שעשתה זה צריך להיחקר בחשד שהיו כאן עבירות על החוקסגן הפצרית לא מאשים את היועמשית שעברה על החוק.
ביבי גם צריך להחקר על איך כל אחד במדינה קובע לו"ז חקירות ופסקי דין לכל מן דבעיאם עשתה את מה שטוען שעשתה זה צריך להיחקר בחשד שהיו כאן עבירות על החוק
לשיטתך ביבי צריך להחקר גם למה יורד היום גשםביבי גם צריך להחקר על איך כל אחד במדינה קובע לו"ז חקירות ופסקי דין לכל מן דבעי
אם אין סיבה לחקור לא יחקרו.אם עשתה את מה שטוען שעשתה זה צריך להיחקר בחשד שהיו כאן עבירות על החוק
אבל יש סיבה, הוגש על ידה תצהיר שקרי לבית המשפטאם אין סיבה לחקור לא יחקרו.
היא טוענת שהיא לא ידעה שקיבלה תצהיר שקרי. והטיעון "לא ידעתי" הפך לשכיח בקווי הגנה של נאשמים ובמקרה של הזמר אייל גולן זה גם הביא לזיכוי מוחלט. וגם ראש הממשלה מאמין שקו ההגנה שלא ידע על הבקשות החריגות של שרה ויאיר מאלוביץ' יתקבל ויביא לזיכוי.אבל יש סיבה, הוגש על ידה תצהיר שקרי לבית המשפט
ממתי אמירה של אדם אחד מספיקה כדי להכניס בן לבית סוהר? ובפרשת בראון חברון לא ביבי ולא דרעי לא נכנסו לכלא עד לבירור ודרעי המשיך להיות חופשי עד להרשעה במשפט.שניהם לא במעצר עד לבירור הענין באופן יסודי
הסברים ?
אם נלמד לקח מהפרשה ההיא זה שהחשודים צריכים להיות במעצר בתנאים מגבילים עד לסיום הבירורממתי אמירה של אדם אחד מספיקה כדי להכניס בן לבית סוהר? ובפרשת בראון חברון לא ביבי ולא דרעי לא נכנסו לכלא עד לבירור ודרעי המשיך להיות חופשי עד להרשעה במשפט.
האמנם זה ה"לכאורה" שיוצא מהפרסומים? אם אני מבין נכון, תקן אותי אם אני טועה, הדבר היחיד שפורסם זה שיש איזו חוות דעת (משפטית אני מניח) שהרצוג ביקש/קיבל בטרם הבחירות לנשיאות, שמדברת על האפשרות להעניק חנינה לנתניהו בתמורה לפרישתו מהעולם הפוליטי. הא ותו לא. שום אזכור שקושר את נתניהו בדרך כלשהי לחווה"ד הזאת, שום דבר שמצביע על כך שיש כאן איזשהו דיל בין שני האישים.לכאורה בוז'י וביבי עשו דיל; ביבי יבחר בבוז'י כנשיא, ובוז'י הנשיא יחון את ביבי בכל מחיר לכשיגיש בקשת חנינה
לא מוכיח שום דבר משפטית, אבל זה מסריח גם שלראשונה מאז שהליכוד קיים לא היה מועמד מהליכוד לנשיאות ורוב הח"כים של הליכוד לא הצביעו למרים פרץ שקרובה יותר לעמדות המחנה הלאומי. זאת הפעם השנייה בהיסטוריה של הליכוד שהליכוד תמך במועמד מהשמאל כשבפעם הראשונה במרוץ משולש כשאף אחד לא השיג 61 המתמודדים האחרים החליטו לפרוש והליכוד היה צריך רק להצביע אם הוא מקבל את המועמד היחיד כנשיא או לא, כך שזאת הפעם הראשונה שבסיבוב הראשון של ההצבעה לנשיאות הליכוד הצביע בעד מועמד מהשמאל. אני אישית קונה את ההסבר של עמית סגל שלדעת ביבי אם בכלל שקל חנינה קודם, שהלחץ לא לתת חנינה יהיה יותר חזק על נשיא או נשיאה מהימין מאשר על נשיא או נשיאה מהשמאל. אבל סירחון רב אכן יש בהצבעה של רוב חברי הכנסת של הליכוד בעד הרצוג.האמנם זה ה"לכאורה" שיוצא מהפרסומים? אם אני מבין נכון, תקן אותי אם אני טועה, הדבר היחיד שפורסם זה שיש איזו חוות דעת (משפטית אני מניח) שהרצוג ביקש/קיבל בטרם הבחירות לנשיאות, שמדברת על האפשרות להעניק חנינה לנתניהו בתמורה לפרישתו מהעולם הפוליטי. הא ותו לא. שום אזכור שקושר את נתניהו בדרך כלשהי לחווה"ד הזאת, שום דבר שמצביע על כך שיש כאן איזשהו דיל בין שני האישים.
למעשה, הכרת המטריה רומזת שלא היה כאן שום דיל, שכן נתניהו דבק בעמדתו שאינו מוכן לשום עסקה שתכלול את פרישתו מהפוליטיקה. כך שברגע שהפרסומים קשרו בין הענקת החנינה לפרישה כזאת, ממילא נהיר שנתניהו לא קשור לעניין כלל.
גם לא מוכיח שום דבר ציבורית. בכל אופן לא מבחינת נתניהו כמפורט מעלה.לא מוכיח שום דבר משפטית
לעולם אפשר למצוא בכל דבר ועניין תימוכין לתיאוריית קונספירציה כזאת או אחרת, אם רק מחפשים מספיק עמוק. אולם זה כמובן לא הופך את התיאוריה לנכונהאבל זה מסריח...
פוליטיקאים הם כנופייה של רמאים.זה לא שכנופיית רמאים השתלטה על כל חלקה טובה במדינה, זה ככה פוליטיקאים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.