לך.

GreenIs

New member
לך.

רוצה אותך. להרגיש, לגעת, לטעום, להחזיק ולא להפסיק .... להרגיש את שפתייך על שדיי - מוצצות את הפיטמה שלי עד שהיא מזדקרת וכואבת קצת. לחוש את לשונך מטיילת לי על הגוף, מגיעה לכוס שכבר מתחיל להיות רטוב, אתה עוצר קצת ליד, לא בדיוק בפנים, אלא ליד, מגרה אותי - נוגע לא נוגע, מעביר את הלשון בתוכי, טועם אותי ולא מפסיק, צמא אליי. כל מה שאני רוצה זה להחזיק לך את הראש חזק ולשלוט בך. לא. אתה שולט בי. הופך אותי על הבטן, בלי שאלות, בלי בקשות, עושה בי כרצונך ואני נתונה לידיך, ללשונך - לאברך. מכה בי עוד פעם, ועוד פעם בישבן - כן, כמו שאני אוהבת, אל תפסיק! מחזיק אותי חזק - שולט בתנועתיי, אומר לי בטון חלש מה לעשות ואיך - אבל זו פקודה. לא בקשה, אלא עובדה שאין לה עוררין. מעבירה את לשוני על גופך - טועמת אותך, מעבירה את שיערי המתולתל על גופך ועוברת בך צמרמורת, שורטת בצידי הגוף כמו חתולה, נועצת, שוב ושוב. מגיעה לזין הזקור שלך - טועמת אותו, מלקקת, מקיפה אותה - שוב ושוב ואתה נאנח, מחזיק בראשי מנסה לשלוט בתנועותיי.... מפשקת רגליים, רטובה כל כך - בוא אליי - כנס אליי, חזק, עוד יותר חזק. תזיין אותי (!) כאילו אין מחר, כאילו אין היום ואין אתמול - תזיין אותי חזק ועמוק. אין לי מחשבות, אין לי דעות, אין כלום - רק אתה ואני בשכרון חושים. ועד הפעם הבאה, שולחת לך נשיקה וקריצה

taltal0n

New member
אנא,הצטרפי נא אלינו והביאי איתך משב רוח מרענן

welcome darling

למעלה