לך..

צומיש

New member
לך..

אני מנסה להרפוץ מאהבה אבל אתה תמצא בכל מחשבה איך היינו הולכים יד ביד איך ליבבותינו הפך לאחד וחיש ומהר הכל השתנה ונהיה לאחר אצלך רחוק מהעין זה גם רחוק מהלב ואצלי בכל יום שעובר זה יותר כואב כל מילה שלך לא נכונה פוגעת בי כמו חץ בתוך המטרה והכאב כל שורף וחד הכאב הזה של הלבד ורק לך יש את ללב את המפתח ובכל זאת אתה בורח אהבה שלנו היא באמת משהו נדיר כי אותה כבר אי אפשר להחזיר מרגישה כאילו משהו נלקח מעצמותי ומגופי משהו שהוא שנבךל וכבר לא קיים בי. ואני מנזסה בכל הכוח ממך פשוט לשכוח וכל פעם נופלת לתיהום וכל יום מתעוררת לסיוט ולא לחלום רוצה להמשיך לאהוב ולאהב רוצה שיה שמח ולא כואב רוצה להפסיק לבכות ורק לשמוח רוצה פשוט ממך לברוח ולשכוח

צומיש

New member
עוד אחד ../images/Emo14.gif

פעם כתבתי לאלוהים מכתב שיגרום לי להיות נאהב שכמו בכל הסיפורים ואגדות ארגיש מה זה מכל אהבות ואחר שחוויתי כזה דבר שום דבר כבר לא נשאר אז היום אני שונה קצת התפילה אני רוצה לשכוח להתחיל מהתחלה רוצה לשכוח ממנו ופשוט לא לכאוב רוצה פשוט כבר לא לאהוב..

אני עוד לא חוויתי אהבה

רק היתאהבתי בבחורה ורק את זה אני מכיר לפעמים אני חושב לעצמי מה היה לו לא הכרתי אותה היה לי פחות כואב פחות לישבור את הראש שאני לא איתה אבל אז אני ניזכר שגם לא יצא לי להכיר אותה ולישמוח איתה ולא היה לי אם מי לדבר את מי להצחיק או אם מי ליצחוק תישאלי את עצמך מה יותר כדאי לא להכיר אותו בכלל ולא לדעת מה מה יכולתם לחוות ביחד או להכיר אותו וליזכור את כל מה שחוויתם ביחד

צומיש

New member
היום...

מאמינה.. "במה שאתה לא יודע לא כואב" ומה שאתה יודע כואב עוד יותר...

shirlove

New member
שירים מדהימים

שירים מדהימים,אבל מה שהבחור כתב זה נכון....תסתכלי על החוויות ולא שזה נגמר,נהנית היה טוב,למדת מה זו אהבה....תסתכלי על הצד החיובי,אני יודעת שנכון לעכשיו זה נשמע קשה...ובסוף תתקלי במישהו אחר ותתאהבי שוב ,תאמיני לי....כל אחד עובר את זה

למעלה