לך....

לך....

סליחה סליחה שהעמדתי אותך במבחן סליחה שלא נתתי עוד זמן סליחה שלא השארתי ברירה סליחה שהאהבה הפכה לאכזבה סליחה שהכאבתי סליחה שהרחקתי סליחה שזה כואב סליחה אני אוהב
שלך

lovingwoman

New member
לקחת לי את המילים מהמקלדת

מילים שלעולם לא אוכל לכתוב לו.

לך..

"אחרי ששוב נתתי יותר מדי, אני ארגיש את הקליפה הזאת צומחת מעלי ואיך אני אדקור את כל מי שיתקרב הלא כבר נשבר לי פעם הלב. עדיין קשה לי בין האנשים, לפעמים אני נזכרת כמה זה כואב איך הדמעות שלי נפלו על העלים היבשים ואיך קשה לשנוא את מי שאתה אוהב." (קליפה/איה כורם) אוהבת תמיד ולתמיד.....

jozefin3

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo99.gifאהבה ..מחירה של

האהבה...
שבת שלום לך אוהבת

אמן....../images/Emo24.gif

תודה חיוש... האהבה אין בה שינאה או כעס... סולחת לו על הכל.. רק לא על זה שהתרחק... כי הגעגוע לרחוק קשה... שבת שלום לך מתוקה

../images/Emo160.gif

כפות ידיים נפרדות.. חיבוק אחרון.. ליטוף לפרידה... מבט עצוב ואוהב.. דמעה.. ביקשת חיוך.. חייכתי.. והלב... הלב בכה...
שוב אותו חיבוק שוב אותו מבט נשיקה פרידה דימעה הוא נסע... ברגעים האחרונים מתוך החיבוק חייכתי אליו רציתי שיזכור אותי מחייכת הבטתי בעיניו וראיתי דימעה כאב הפרידה... ואז הכל התפרץ הדמעות הכאב האהבה ולא יכלתי לשחרר אותו קריאה ראשונה לעליה למטוס קריאה שניה ושלילית ואני מחבקת נאחזת באושר ולא מרפה הוא מחבק חזק..קרוב... מנגב דימעה ואז הוא עלה אוספת את שברי עצמי מהריצפה ונושאת תפילה שיגיע היום הזמן השעה ושוב אהייה מחובקת בזרועות האהבה והלב... הלב בכה....
לך... הכי אוהבת שאפשר...

למעלה