לך..........

לך..........

מביטה מבעד לחלון אנשים הולכים מכוניות נוסעות ופתאום דמעות לאט מתגנב לו הכאב עולה הגעגוע למבט למילה לחיבוק לך לאהבה...................

לילה טוב יקירה...../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif../images/Emo199.gif

חלומות שמעלים חיוך....
לך......לילה לילה.. בחלום... אוהבת...במציאות...

יערית 1

New member
אנחנו נחבק את ה-../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif../images/Emo8.gif

ונחלום חלומות שיעלו בנו חיוך מתוק. לילה טוב גם לך מתוקה. יהיה טוב ..

כפיצוי לליקוק שלך...

משהו שפרסמתי בפורום אחר.... רגע לפני שעמדתי לחוות שניה אחת לפני שהסכמתי לנסות כשכבר הנעתי את עצמי ואת הרכב עצרתי הכל ושאלתי: האם אני בטוחה עם ההסכמה? האם זה מה שאני באמת רוצה? ולמה אין לי אומץ? ולמה אין בי תעוזה? ואיך זה שכשאני כמעט שם, אני נסוגה? ואיך אצטייר בפני זו שמשתקפת במראה? אז אולי זה לא הוגן כלפי מי שהמתין בשקיקה אבל זה הוגן כלפיי. מאושרת ששוב שלא שיקרתי את עצמי [את חושבת שכך נוהגות כל הפולניות?]

טאKילה

New member
מקסים!

האושר האמיתי זה לחיות בשלום עם עצמך, כולם הולכים מתי שהו.. ומי שנשארת איתך זו את, ההיא שמגיחה אצלך במראה.

אלמרה

New member
תסלחו לי על חדירה לרשות הפרט שלכן

אבל בענין הפולניות יש לי מילה או שתיים. זה בכלל לא משנה כיצד פועלות כל הפולניות במקרה בו מעורבות רגשות כמו אהבה. מה שחשוב הוא שכל פולניה אם ובת (שמדליקות נרו תשבת וגם אם לא) מתעוררת בכל בוקר, מביטה במראה ובכיף מהול ברגש נקמנות עז אומרת: "מגיע לו".

אלמרה

New member
FAST? אמממ... מעניין

כלומר במקרה שאנחנו נפגשים לפרק זמן קצר שלא מאפשר משהו מעודן וממושך אנחנו עושים Fast quickie?

מצטערת

אני לא חושבת שאני מוזרה כי אני מתגעגעת לאהבה.. אהבה כמו שחוויתי לא חווים כל הזמן.. ואני חושבת שיש לי סיבה טובה להתגעגע.. ואני לא חושבת שאני מוזרה כי אני מתגעגעת..

למעלה