לך.................

לך.................

עושה סדר בדברים מיישרת את הבאלגן מסדרת ארונות פותחת מגירה מוצאת אותך.. שלוש שנים של חברות ואהבה סגורים במגירה שלוש שנים כתובות בפתקים מופיעות בתמונות זכרונות עטופים נייר מתנה מכתבים .. מילים של אהבה פרחים מיובשים מפגישות של תשוקה אהבה סגורה במגירה.. עיניים דומעות בגעגוע ידיים מלטפות תמונה שלוש שנים סגורות במגירה אהבה שהפכה למחשבה.. סוגרת מגירה מוחה דימעה האהבה נשארת במגירה בלב זה תמיד אתה..........
שלי... אני ככ מתגעגעת.... לא מפסיקה לאהוב....

לך.........

אתה יודע הכי מוזר זה לפתוח את המגירה למצוא שם רגשות תחושות.. תמונות חוויות... למצוא שם אהבה.... ולא להיות איתך..... מגירה של רגשות תחושות מגירה של חברות ואהבה מגירה של זכרונות וגעגוע אלייך.. מגירה שלי ושלך.. אוהבת אותך.. סוגרת את המגירה......... וממשיכה לחדר הבא...................
..תמיד תהייה חלק מחיי... גם אם אתה לא חיי....אוהבת...

את יודעת....

כל החיים שלנו הם פיסות פיסות של זכרונות... געגועים.. רגעים.... אני שמחה שיש לך זכרונות טובים שכאלה! בואי ... חיבוקי...

עפיפiנט

New member
מרגש לקרוא אותך../images/Emo24.gif

אחת שאוהבת
הלוואי וזה יעודד ולו במעט (אהה מכירה ת'תחושה הזו)

שמים1

New member
אחת שאוהבת ../images/Emo23.gif

כאשר את שוקעת בים של זכרונות וגעגועים את שולפת ממגירת שכרונות , את הריחות , התמונות , והמתנות. ומתוך ליבך את חובקת את אהבתך. את כותבת כל כך יפה , שאני דומעת כעת בשבילך. נשיקות

תודה נשמה.. תודה..

מזל שיש לי אתכם שיכולה לשתף במה שעובר עלי.. בלעדיכם זה היה בלתי נסבל.....

../images/Emo24.gif

אחת שאוהבת.. את מרגשת בכתיבתך.. איך אפשר לעודד? זוכרת איך כתבת לפני חודש... מחבקת אותך יקירה

יערית 1

New member
אחת שאוהבת

מילותייך נגעו ללבי מחבקת אותך.
לו זה יקל ולו במעט דייני.

../images/Emo51.gifלכולם/ן על ה../images/Emo24.gifים

אין ספק שאם להתגעגע אז בין חברים.............
ערב נפלא

למעלה