לך.....

לך.....

כמו הים המחבק את השקיעה רוצה לשקוע בך כמו האדמה בזריחה בוערת לחוש אותך רוצה להרגיש ללטף לנשום אותך… מתגעגעת...

טאKילה

New member
ים תחושות...../images/Emo79.gif

גרגרים אחרונים של אהבה אוזלים לתוך זמן שוחק זיכרונות זולגים דמעות מעיני ומשאירים שבילי עצב על פני. , נשמתי מערטלת בריחוף מול מראות אור סהר מסנוור געגוע מובל אל חלום היותך נושר לתוך ים תחושות. , כמיהתי מומסת בין אברי גופי והיית בי תשוקה מתמשכת עטוף בגלימת רגשותיי מלקט אנחותיי אל כפות לבך.

שמים1

New member
כמו הים

כמו הגלים המתנפצים אל החוף כמהה להתנפץ אל זרועותיך לאותו חיבוק חמים בו הייתי אובדת כליל כמו הרוח הייתי לוחשת עד כמה געגועי חובקים אדוות קטנות ואתה כקצף על פני המים חובק געגועי לוטף פני במגע מכשף הייתי רוצה להתנפץ אל חופיך נקרעת מאהבה.

Netta79

New member
../images/Emo79.gif לו...

הקיץ הגיע עוד אחד בלעדיך כן , לא היה קל אם אתה שואל קיץ עכשיו וקר לי החורף נגמר לא עוד דמעות משמים כבר לא עצוב להם הם התגברו אבל אני פה וקר לי אף פעם לא הייתי בחורה של עונות מעבר תמיד רציתי בדיוק אותו דבר נגמר החורף הקיץ כבר כאן נגמר החורף וקר לי
~נטע

../images/Emo13.gif

הצלחת להעלות חיוך על פני... ותאמין לי שבשעה כזו זאת משימה לא פשוטה.. תודה... זהו.. זזתי לשבת שלי.. אולי השבת תרגיע קצת את הכאב... שבת שלום ומבורך אנשושים יקרים..
רק חיוכים ואהבה והרבה...
לך.. רחוק אבל הכי קרוב בלב ובמחשבה.. אוהבת...

seeyou

New member
סידרת לי שבת נעימה../images/Emo24.gif

בתוספת זר פרחים.... כמו הים המחבק את השקיעה רוצה לשקוע בך כמו האדמה בזריחה בוערת לחוש אותך רוצה להרגיש ללטף לנשום אותך… ................ בקשר ל"סידרת לי שבת נעימה"...נזכרתי בבדיחה... מר כהן בליווי נערה יפה וצעירה בהרבה ממנו נכנס לחנות פרוות יוקרתי. "מר כהן אומר לבעל החנות לעזור לה לבחור מעיל פרווה ולא חשוב המחיר... אחרי כשעה,חוזרת הבחורה עם מעיל מאוד יפה ויקר... לא חשוב המחיר-חשוב שאת מאושרת.... מוציא מר כהן פנקס צקים ורושם את הסכום,ומסביר לבעל החנות שלא יכול לשלם במזומן מאחר וזה שבת ואסור לו להחזיק מזומנים. בעל החנות מבין אותו ובקול נבוך אומר לו שעד יום שני הוא לא יכול לתת את המעיל... אין שום בעיה,אני אחזור ביום שני לקחת את המעיל... יוצא הזוג המאושר לדרכו... ביום ראשון,נכנס מר כהן עם חיוך רחב לחנות... למה אתה מחיך? שואל בעל החנות...הרי אין לך כיסוי לצ'ק... בטח שאין-פשוט באתי להודות לך על סוף השבוע הנפלא שביליתי בעזרתך....

היי לכם כולכם../images/Emo24.gif

אהבתי את השיר שכתבת שיר של געגוע לכל אחת ואחד מאתנו נמצא בלב געגוע געגוע לפעמים כואב לפעמים מחזק לפעמים אפילו געגוע אל משהו לא ידוע געגוע למשהו שעבר ואולי לא יחזור עוד לעולם לכל אחד יש געגוע ליאור

למעלה