לך...

blue love

New member
לך...

אל תורידי דמעה..גם אם כואב וגם אם עצוב בנשמה.. שימי ראש על כתף כי הלב עוד אוהב.. וזו לא רק חצי נחמה... דמעה שירדה על קצהו של אף גרמה לו הרגשה כה רעה טיפה לטיפה מלחייה אסף ועכשיו יש לו ים...אהבה. עוד דמעה קטנה על שפתיים חמות והלב שוב איבד פעימה.. ועוד דמעה מצרף מעינייה היפות לשרשרת פנינים מקסימה. אל תיבכי ילדה כי חבל על טיפה כה יפה את ללא הדמעה.. אם עצוב לך כל כך ..ורע בנשמה אני כאן וכולי אהבה. מוכר לך שרוני?... חיבוק גדול מכאן ...אלייך blue

אתה ..

מנגב את הדמעות .. קורא את הלבבות .. יודע מתי עצוב .. יודע מתי לכאוב .. אתה יודע כלכך טוב לקרוא אותי .. הדימעה יורדת כי כואב לנשמה .. דימעה קטנה זולגת כי הנפש בוכה .. ואתה , כן אתה יודע מתי רע לנשמה .. אתה יודע מתי להגיד מילה טובה יודע מתי לתת חיבוק ללא שום מילה .. גם אני אוהבת אותך גם אני כולי תקווה שאפסיק להרגיש רע .. שאפסיק לבכות .. אפסיק להפגע .. מחזירה לך חיבוק ענקקקקקק שרון

blue love

New member
את...

נפש מלאה באהבה.. לב רחב אוהבת..אבל גם סופגת רגישות יתר שמביאה לא מעט דמעות.. נותנת מעצמך כל כך הרבה.. בעצם נותנת את הכל.. אך הדמעות ממשיכות לנזול מנגב לך את הדמעות ונותן להם לזרום לתוך ים אהבה גדול... אני יודע שרוני כמה רגישה את.. והפגיעות ללא שריון מגן אבל אני גם יודע כמה לבך אוהב.. blue

לך ..

גם אתה נפש של מלאך .. רגיש וקסום חמוד ואהוב .. נכון , רגישות יתר זו המגרעה שבי אבל עובדת אני על עצמי .. כדי לשפר את המגרעה שלי .. גם אתה נותן מעצמך את הלב הרחב .. לשיחות הקשבה .. הנפש שלך מכילה כלכך הרבה על אהבה הנפש שלך קסומה כמו באגדה .. יודעת שיכולה אני לסמוך עליך בכל צרה לדעת שיש לי כתף לבכות כשהכל לא כשורה .. אני יודעת שיש לי אותך .. מלאך יקר ששומר עלי .. שאיתי אפילו עכשיו .. לילה טוב מלאך שלי .. שרון

../images/Emo24.gif לשרון ובלו -

ידידות אמת, הרבה עוצמה בה תרומם המורל, תהא אור לנשמה כאובה תכוון בעת מצוקה ותמיד תהייה משענת איתנה ידידות אמת - ידידות ללא תנאים. כייף לקרוא את השרשורים שלכם.

למעלה