לך...

לך...

אומרים שהזמן הוא התרופה, ושאם הזמן דברים עוברים, נעלמים... אבל אתה אתה לא נעלם, אתה נשאר, מיום ליום עמוק יותר כן שם בתוך הלב. ידיד מספסל הלימודים הפכת להיות המשמעותי בחיי, אתה האהבה ששוכנת בליבי אתה האהבה שלי... אני מחכה לך, כי בליבי יש תקווה, תקווה שעוד יבוא היום ובוא נתליח לממש את זאת האהבה. פחד התגובה אותי מייסר, ולא נותן לי מנוח, לפעמיים תחושה של פיספוס והחמצה, לפעמיים התקווה... 6 שנים שאתה שם בליבי, 6 שנים של תחושות יפות וטובות, אתה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים החבר הכי טוב שלי, הידיד הכי טוב שלי. עוד יבוא היום, כי אני לא מתייאשת כי אותך אני אוהבת. אני לא מאוהבת סך הכל אוהבת! שלך אורית

wolfbrother27

New member
אורית היקרה...

קודם כל אני חייב לציין שמה שכתבת מאוד נגע לליבי, ואני חייב לשאול אותך חד משמעית... למה את מחכה ? למה את לא ניגשת ואומרת לו את זה ? אני אתן לך עיצה מניסיון חיים מספיק ארוך, אל תחכי... תעשי. תקווה היא דבר נהדר אורית, אבל התקווה בלבד לא תביא אותך לשום מקום, את חייבת לפעול, ואני אומר לך מניסיון יקירתי, לאהבה, ולא להתאהבות, יש עוצמה מאוד גדולה... אם זו היתה התאהבות בלבד, זה לא היה מחזיק כל כך הרבה זמן. אני רוצה לומר לך שאני שמח שאת אוהבת אותו ולא מאוהבת בו, כי התאהבות באה והולכת... האהבה היא זו שמעניקה לנו את הכוח ואת התקווה והאמונה להמשיך קדימה... הזמן הוא תרופה רק במצבים בהם את צריכה לשכוח או לסלוח אורית, אל תתני לזמן לקחת ממך את מה שליבך חפץ בו. בכבוד והערכה דובי לנגברג

דובי...

גם הודעתך נגע מאוד לליבי, הרבה מן האמת כתבת, אך כמו תמיד החיים הם לא כמו באגדות שהסוף בדרך כלל תמיד טוב... אני אוהבת אותו אהבת אמת זה נכון, אבל כרגע הוא נמצא במערכת יחסים אני לעולם לא יפריע לו, הוא שאל אותי מספר פעמיים מה אני מרגישה כלפיו אבל תמיד הסתרתי את אהבתי ואמרתי לו שאני אוהבת אותו כאחי. (מה שבעצם לא האמת). יכול להיות שפספתי אבל אני לא ממהרת אני לא מתכוונת להיכנס לו באמצע יכול להיות שטוב לו עכשיו אני לא יבוא ויהרוס לו, יש ביננו משהו מאוד מיוחד אהבה אמיתית, אני כמעט בטוחה שזה הדדי אבל יש את הפחד שלאבד את מה שבנינו הקשר המיוחד הזה. המצב ביננו כל כך מורכב, אני מאמינה בכל ליבי ויבוא היום ונממש את אהבתנו הבטחנו זאת עוד שהינו בתיכון ;) גם בימים אלו שאנחנו מדברים בלטלפון תמיד עולה הנושא שבסוף אנחנו נתחתן... זה משהו שהולך איתו יש שם משהו מאוד חזק בקשר הזה. אני מאמינה שכל דבר בזמנו ובשעתו. דובי תודה לך, אתה ממש מקסים אהבתי את הטוב שבך! אורית.

wolfbrother27

New member
רק דבר אחד נותר לי לומר...

במהלך השנתיים האחרונות אני צועד בדרך האמת הייחודית שלי, וגיליתי שמה שנועד לקרות יקרה, וזה מדהים עד כמה זה נכון, פשוט צריך להקשיב לאינטואיציה ולקול הפנימי. כל פעם שהיית קרובה לעשות את הצעד ולא עשית אותו, הספקות והפחדים עצרו בעדך... אורית, תקשיבי לאינטואיציה שלך, זה בדרך כלל המחשבה הראשונה שעולה לנו לראש לפני שכל הספקות מתחילות להופיע. הוא אולי נמצע בקשר כרגע, אבל עצם זה שהשאלה עדיין עולה, לגבי מה את מרגישה אליו, זה כבר מראה שאת צודקת לגבי התחושות שלך ושהוא באמת מרגיש אליך יותר ממה שהוא מוכן אולי להודות, אפילו אם הוא עם אחרת... את חזקה אורית, ואני יכול לומר לך שאת על הדרך הנכונה, פשוט תמשיכי להאמין... יש שם לאנשים כמוך, וכמוני למען האמת... לוחמים. ואת בהחלט לוחמת. דובי

חמוד אתה משהו!

אני מאוד אוהבת לקרוא את ההודעות שלך אתה בהחלט לוחם בצורה החיובית של המילה... אתה צודק בכל מילה שלך אני מאמינה ואני יודעת בתוך תוכי וזה נכון כי מה שצריך לקרות קורה. אורית

למעלה