שכחתי כבר.. איך נראה מגהץ בכלל!
א אחת שאוהבת2 New member 2/10/04 #32 קניות.. בישולים.. מקלחת את הילדים.. מקפלת כביסה,שמה מכונה חדשה לכביסה (לא תולה), שוטפת כלים ועוד ועוד..
קניות.. בישולים.. מקלחת את הילדים.. מקפלת כביסה,שמה מכונה חדשה לכביסה (לא תולה), שוטפת כלים ועוד ועוד..
ק קרוואלה New member 2/10/04 #33 ועוד יש להם..... חוצפה להגיד שאנחנו לא עושות כלום! פעם קראתי בלאישה על מחקר שנעשה על עקרות הבית מסתבר שאם "הבעל" היה אמור לשלם על יום עבודה של אישתו הוא היה פושט רגל מהר מאוד!
ועוד יש להם..... חוצפה להגיד שאנחנו לא עושות כלום! פעם קראתי בלאישה על מחקר שנעשה על עקרות הבית מסתבר שאם "הבעל" היה אמור לשלם על יום עבודה של אישתו הוא היה פושט רגל מהר מאוד!
א אחת שאוהבת2 New member 2/10/04 #42 מרוב שאת צודקת את צטדקת יאללה פתחתי שירשור חדש שונאת כיווצוצים..
א אחת שאוהבת2 New member 2/10/04 #36 החומץ לא מתלונן הוא פשוט לא שם לב.. בהתחשב בעובדה שעד לני חודש עבדתי 10-12 שעות ביום אז עכשיו אני ממש סובלת.. העבודה הכי קשה עקרת בית.. היום אני יודעת..
החומץ לא מתלונן הוא פשוט לא שם לב.. בהתחשב בעובדה שעד לני חודש עבדתי 10-12 שעות ביום אז עכשיו אני ממש סובלת.. העבודה הכי קשה עקרת בית.. היום אני יודעת..