לך

L M A E

New member
לך

להפרד מהים הזה,,בתוכו הים תמיד ישאר חבר יקרה מה שיקרה הים הזה שכלכך הייטיב איתי בימים קשים ,,לא היפנה לי עורף הוא נשאר במקומו מפיץ בדיוק אותו ריח משמיע בדיוק את אותם רחשים כמו לפני חודש,,כמו לפני שנה את הכל יכולים לקחת,,להרוס אבל את הים ,,לעולם לא אצעד יחפה לאורך החוף אשאף לריאותי את הריח הנפלא אניח לגלים ללטף את גופי הים הזה אוהב אותי LMAE!

מיואשת3

New member
אהבתיי..../images/Emo24.gif

אם קיים מקום שיכול לתת שלווה לגופ ולנפש הים זה המקום לזה.

mr_lonely

New member
לאורך החוף

מטיילת לאורך החוף רגליה משאירות עקבות בחול הזהוב מביטה בים הכחול, שקועה בגלים ולא מרגישה.... במה את שקועה ? לאן את ממהרת ? מה יש לך לחפש שם במרחבי נצח המלוח ? הביטי סביב הסתכלי לאחור ואולי תבחיני בי... פוסע מאחור אנגב דמעתך אקרב אותך אל לוח ליבי אשלב תו משלי בתו משלך בחרוזי שירתנו... ואת....עוצמת עיניים ומחפשת במרחבי הנצח מה שקיים ליידך מי שפוסע מספר צעדים מאחור....

מיואשת3

New member
שניה.......

יצאתי לצרוח כבר חוזרת..

L M A E

New member
מיואשת?

מהו הגרוע שבאסונות,,שאינו נמחק עם הגיל? מה מעמיק את הקמט על המצח? המראה שכל אוהב סופג מדף החיים עצמם, ונותר לבדו על פני האדמה,,כמוני כמעט

מיואשת3

New member
אהה..עכשו שמתי לב שיש גם תשובות..

זה לא אני אשמה . מוצאים אותי מריכוז. שלא לדבר על זה שקיבלתי אפס בהבנת הנקרא.

L M A E

New member
מיואשת

את השיר הזה אני שרה לחברתי חברה אמיתית אני שרה לך חברה אמיתית אני תמיד חושבת עלייך חברה אמיתית תמיד תיהי

מיואשת3

New member
עכשו באמת ...

הכול התבלבל לי. מי חברה של מי ? ולמה אני לא מבינה כלום?

L M A E

New member
מיואשת

תמיד מתבלבל לך הכל אבל אני אוהבת אותך גם כך:) וממתי אפשר להבין אותי? מי אני מה אני מי מה מה מהההה }{

מיואשת3

New member
אוישש..

ים, אוהבת אותי, ממממ..זו יכולה להיות רק את ששתית איתי בירה אתמול בחופ צדקתי?..

L M A E

New member
כן כן

זו אני:)) ויש לי תלונה לגבי אתמול,, אני רוצה דובדבן!!!!! זה לא הוגן אגב ,,שמחה שאהבת את השיר,,נכתב במיוחד בשבילך:)) ויקירתי תודה על אתמול}{ <פעם הבאה אני רוצה דובדבן>

L M A E

New member
אמממ...

פעם לא ישבנו שם עם כמה חברות והיה דובדבן? אני חושבת כן ואת גם צודקת גם ממול יש:) יאללה תנוחי:)

למעלה