לך...

שרית 114

New member
לך...

מביטה בך נוגע בעצמך עומדת ולא נוגעת לא זזה אין לי אויר הנשימה ניגמרת ואני רק מתבוננת ואתה מביט בעיניים נוגע ונוגע חוקר מרטיב אצבעות ואני עומדת נחנקת מורידה החולצה פותחת חזיה אדומה ומלווה את עצמי באותה התנועה שניינו נוגעים לבד לא מתקרבים עוצמים עיניים לסרוגין נאנחים אחד מול השני בקושי נושמים עומדים לגמור מתקרבים נוגעים לא נוגעים אתה לא יכול יותר גונח מתפתל ו.... אני מתקרבת אוחזת לך שם בפסל המהודר שלך בידיים, מקרבת השדיים משפשפת בו יורדת על הברכיים מקרבת השדיים נותנת לנוזל שלך ללכך את הפיטמות את הכל מביטה בך , מעבירה על עצמי יד שניה על הנוזל מציירת משרטטת הנוזלים שלך עליי משרטטת פסים קווים שדיים מרוחים בדבר הנפלא הזה שלך מרימה העיניים מביטה בך, מרימה הידיים האצבעות הציפורנים מחדירה אותם אליי בין השפתיים טועמת מלקקת שותה מעבירה את האצבעות הציפורניים בך משרטטת בהן את השפתיים שלך, נותנת לך לטעום את עצמך. אויייייייי כמה מוטרף אויייייייי כמה מופלא רוצה....

hotman10

New member
איייייייייייייייייייייייי...../images/Emo24.gif

"גנבת" לי את המחשבות. לא יאומן. בדיוק התכוונתי לכתוב היום- על "שרטוט" כזה, בנוזל, עלייך, עלי. אבל- המילים שלך יותר טובות, מכל מה שחשבתי לכתוב. כנראה- שאת קוראת מחשבות.

bugbuster

New member
איי? מחקתי את עצמי?????

שרית יקרה... מה פרויד היה אומר? אההה. ההודעה הייתה בת שורה אחת והיא" כרגיל, עעצצוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
שלך.

כל כך מתבקש להגיד

אויייייייי כמה מוטרף אויייייייי כמה מופלא רוצה....

mr_lonely

New member
אוך...אוך...אוך...../images/Emo25.gif

בלהט תשוקתך טרפת אותי. קרעת מעליי כסותי נצמדת לגופי. נעצת שיניים וקרבת שפתיים. בלהט תשוקתך הרטבת גופי בלשונך. הרעדת גופי אנחות שמעת מפי. טל תאווה טעמת ואת חושיי הטרפת. בלהט תשוקתך השתכרת עד טרוף. בלהט תשוקתך הערת תשוקתי. השתכרנו שנינו בלהט תשוקתנו.

ransky 2111

New member
כמה טוב איזה שיר!

שיר ממש מדליק, גם אני רוצה לפנטז. מול גלי הים, ולהרגיש את עצמי. מאוהב עד כלות נשמתי, בין שדייך המזדקרות. עירום כביום היוולדי, מראה את גופי המדליק.

למעלה